080 Fashion Market

Dades de dissenyador/a o Marca
Dades marca
La imatge ha de tenir un dels següents formats: png, gif o jpg
Dades de facturació

Consulta les bases de participació aquí.
Atenció! Una vegada enviades les dades no les podreu canviar.

Una vegada que hagueu completat i enviat el formulari, rebreu un codi de verificació que haureu d'incloure a la sol·licitud. Podeu baixar-vos el formulari de sol·licitud aquí.

El termini per presentar les sol·licituds per participar en la convocatòria corresponent a la Vint-i-quatrena edició del 080 Barcelona Fashion finalitzarà el proper dia 6 de maig de 2019.

Les sol·licituds es presentaran per mitjans telemàtics, segons el model normalitzat que estarà a disposició de les persones interessades a les següents webs: www.080barcelonafashion.catwww.canalempresaweb.gencat.cat i www.ccam.cat, acompanyades de la documentació que preveuen aquestes bases, si escau, a través del Canal Empresa
En cas que el/la sol·licitant sigui una persona física i no disposi de mecanismes d’autenticació electrònica, s´ha de descarregar formulari de sol·licitud a l´apartat “Tràmits” del web de la Generalitat de Catalunya, acompanyat de la documentació que preveuen les bases.
Un cop emplenada la sol·licitud s´ha de fer arribar a la seu del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (c/ Puig i Xoriguer, 11-13, 08004 Barcelona), o a la xarxa d’Oficines de Gestió Empresarial (OGE), que es pot consultar a l´apartat de Tràmits i formularis del Canal Empresa.

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters mostrats en la imatge.