ALDOMARTINS DESIGNED BY NÚRIA BISBAL

ALDOMARTINS DESIGNED BY NÚRIA BISBAL
Dia
dijous, 31 gener, 2013 - 15:30
Hora
15:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

Comença la seva trajectòria empresarial el 1975, sota el guiatge del seu fundador, Martí Bisbal. Vint anys després, es construeix la seva seu actual, barreja de tradició i de maquinària tèxtil d’última generació. És a partir del 1998 quan comença el seu trajecte internacional en el prêt-à-porter de París.

 

En els últims 15 anys, aquesta empresa familiar ha mantingut un esperit jove i dinàmic que li ha permès satisfer les necessitats d’un mercat cada vegada més exigent. El 80%de les vendes són per al mercat internacional; la marca està present en més de 1.600 punts de venda a tot el món.

 

Malgrat la seva ràpida expansió, segueix mantenint el seu esperit creatiu i de servei de qualitat com a base principal del negoci, i fabrica el 100%de la seva producció a Barcelona.

 

Núria Bisbal

Núria Bisbal neix a Igualada, ciutat amb una llarga tradició tèxtil. Des de ben petita demostra aptituds pel dibuix i creix influenciada pel disseny del gènere de punt gràcies al seu pare, fundador de la marca Aldomartins.

 

Es forma a Barcelona, a l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda, i obté el títol universitari BA Honors Fashion Design per la Universitat de Southampton. L’any 1997 s’incorpora a l’empresa familiar i lidera, fins a l’actualitat, l’àmbit creatiu de la marca.

 

 

COL·LECCIÓ

Quadern de viatges

 

Aldomartins recrea un món de relats d’aventures i de fantasia, que evoca un viatge en el temps. Un camí en el qual es recol·lecten teles, objectes vintage i artesania.

 

Teixits enriquits i ornamentats, somnis d’opulència i ànima nostàlgica. Una fusió eclèctica de records que es transmet en els dissenys dels jacquards de colors amb tons similars o de contrastos agosarats, motius florals hivernals, fils metàl·lics i dibuixos amb aires de tapisseria. Textures dimensionals i amb motius a gran escala en vestits de formes entallades o lleugerament acampanades. Les siluetes adquireixen un estil de sastreria. L’esperit aventurer també es transmet en jaquetons que recorden l’estètica dels uniformes d’època.

 

Una combinació d’elements que fusiona la senzillesa amb la sofisticació, la fantasia amb la realitat.

 

Portugal, 5 – Igualada

08700 Barcelona
+34 93 8054042
www.aldomartins.com
[email protected]