CÓNDOR STYLING BY INGRID VALLS

CÓNDOR STYLING BY INGRID VALLS
Dia
dijous, 31 gener, 2013 - 10:30
Hora
10:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

Cóndor és una marca catalana que data de 1898 i és un referent en calceteria. Des de fa 6 anys, presenta col·leccions “look total” en moda infantil per a nens i nenes de 0 a 14 anys.

 

Actualment, té 6 botigues pròpies, treballa amb més de 3.000 clients multimarca a Espanya, i té com a principals mercats exteriors la Unió Europea, Rússia, els Estats Units, l’Amèrica Central i del Sud, el Japó i la Unió dels Emirats Àrabs.

 

Té una presència continuada a revistes especialitzades de moda i del món infantil. Col·labora amb Intermón Oxfam en la construcció d’una escola a Burkina Faso.

 

Cóndor realitza una col·lecció exclusiva per a la passarel·la 080 Barcelona Fashion i comptarà amb la col·laboració de la dissenyadora Ingrid Valls en la part de punt i complements. Ingrid Valls és una dissenyadora altament creativa en moda prêt-à-porter, especialitzada en punt.

 

Ingrid Valls

Nascuda el 1980, Ingrid Valls va realitzar els seus estudis de tècnica de ciències ambientals als Estats Units. Va ser l’any 2005 quan va canviar el seu rumb professional i va treballar com a cap d’exportació en l’àmbit internacional per a la marca de moda del seu pare, David Valls.

 

El 2007 la marca desapareix del mercat i, un any més tard, és ella qui decideix ressuscitar la firma David Valls i introduir-se en el món del disseny. Actualment, treballa com a dissenyadora per la marca David Valls & Ingrid Valls, juntament amb el seu pare.

 

 

COL·LECCIÓ

 

Versailles

 

 

 

Des dels seus inicis en moda infantil, Cóndor s’ha anat inspirant en múltiples universos, cada cop més evocadors. Probablement ens trobem davant d’una de les temporades més sorprenents i creatives d’aquesta coneguda marca de moda infantil.

 

La col·lecció que presentem té tres ambients diferenciats:

  • La línia “Le Matin”,  amb peces senzilles i còmodes. Dissenys austers, amb teixits i materials de gran qualitat per a l’ús diari dels nostres nens i nenes.
  • A “Boulevard”  trobem la roba i els seus complements corresponents, així com també peces d’abric per a les passejades en les boniques tardes d’hivern.
  • En els looks ”Prêt-à-Couture” ens submergim en els vestits de cerimònia per a les festes. Els teixits seran especialment elegants i vestirem els nostres nens i nenes com a veritables prínceps i princeses.

 

Rial de Sa Clavella, 89 – Arenys de Mar
08350 Barcelona
+34 937 959 980
www.condor.es
[email protected]