CUSTO BARCELONA*

CUSTO BARCELONA
Dia
dimecres, 30 gener, 2013 - 21:00
Hora
21:00
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

Custo Barcelona va ser creada a principis dels anys 80 pels germans Dalmau, Custo i David, després d’un llarg viatge que els va portar arreu del món. En el seu camí, no solament van descobrir nous paisatges, sinó que també van poder contemplar les més variades manifestacions artístiques, culturals i filosòfiques. Una de les coses que més els va cridar l’atenció va ser l’estil de Califòrnia, expressat en el look dels surfistes que vivien al sud de l’estat, així com en l’element psicodèlic de la part nord. La innovadora moda plena de color que van trobar-hi els va impressionar, especialment un estil de samarretes que no existia a Espanya en aquella època.

 

Amb aquests elements com a punt de partida, la marca es va llançar amb el nom de Custo Line. Els germans Dalmau van començar a treballar i van aprendre tot el possible sobre tècniques d’impressió i els seus acabats, amb una atenció particular a l’àrea del disseny gràfic, en la qual se sentien especialment còmodes. Amb el temps, la investigació en l’ús del color i els estampats es va convertir en innovació, audàcia i sofisticació.

 

Actualment, podríem dir que Custo Barcelona existeix com un estil en ell mateix, que en certa manera suggereix una forma concreta de veure la vida. Una manera de veure la vida que s’expressa en col·leccions per a l’home, per a la dona, amb dues línies —Custo Barcelona i Custo Line—, i Custo Growing, la proposta per a nens i nenes d’entre 4 i 14 anys.

 

CUSTO BARCELONA AVUI

 

Custo Barcelona és, actualment, una marca d’imatge consolidada que, des del 1997, presenta les seves col·leccions, cada temporada, a la New York Fashion Week. Innovació i creativitat constitueixen la base d’un estil caracteritzat per la utilització de gràfics i de color, que s’ha convertit en una icona.

 

El seu èxit s’ha vist reconegut no solament pel públic que compra les seves peces, sinó també pels professionals de la moda, mitjans de comunicació i celebritats. En el seu moment, els estilistes de Hollywood es van deixar seduir per uns tops que podien distingir les estrelles. Bridget Fonda va lluir Custo Barcelona a la pel·lícula “Jackie Brown”, de Quentin Tarantino, i la van seguir sèries de televisió de màxima audiència, com “Friends” o “Sex and the city”.

 

Posteriorment, seria Julia Roberts qui les incorporaria al seu vestuari quotidià, després de portar-les a “NottingHill” i a “Núvia a la fuga”. Actualment, des de Charlize Theron fins a Antonio Banderas fan servir peces de Custo Barcelona en la seva vida privada i professional.

 

 

COL·LECCIÓ

Before New York

 

 

Col·lecció Custo Barcelona FW13/14 amb un avanç en primícia de la col·lecció de passarel·la de la New York Fashion Week.

 

Lo Gaiter del Llobregat 145-147 (Pol.Ind. Estruc) – El Prat de Llobregat

08820 Barcelona
+34 93 3788410
www.custo.com
[email protected]