DESIGUAL*

DESIGUAL
Dia
dimarts, 29 gener, 2013 - 20:30
Hora
20:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

Desigual es caracteritza pels seus dissenys diferenciats, optimistes i plens de color. La firma va iniciar la seva activitat sota el lema “Desigual, no és el mateix” al 1984. En els darrers anys la companyia ha registrat un creixement sostingut superior al 50% anual i compta actualment amb una plantilla formada per més de 3.800 persones de 85 nacionalitats diferents.

 

Vestim persones, no cossos. Les nostres peces són una invitació a viure la vida al màxim i estan repletes de missatges. Pretenen inspirar a qui les porta o a qui les veu. Amb les nostres peces de roba esperem transmetre el missatge que sempre hi ha una opció diferent, positiva i divertida: la experiència Desigual…No és el mateix.

 

Desigual va finalitzar el passat any 2012 amb una presència al món de 275 botigues pròpies, 7.000 botigues multimarca i 1.800 corners en grans magatzems en més de 80 països.

 

COL·LECCIÓ

 

“WE LOVE”: UNA HISTÒRIA D’AMOR CORRESPOST

 

 

‘“WE LOVE” és el concepte que engloba la col·lecció O/I 2013. És una declaració d’amor de Desigual als seus clients, presents i futurs.  El nostre desig més gran és contribuir a enriquir les seves vides a través dels productes que creem pensant en ells. Volem que a l’entrar al nostre món se sentin il·lusionats, mimats, expectants i vinculats emocionalment a la nostra marca; enamorats de la nostra roba. Volem que aquest amor que sentim des de Desigual sigui un amor correspost; que ens busquin, que ens desitgin, que vulguin tenir-nos a prop i acompanyar-nos en el nostre singular i diferent viatge per la moda.

 

El nostre amor no té límits, i és com ha de ser l’amor: cec. Ens agrada la gent de tot tipus, amb estils diferents, amb mentalitats diferents. Volem estimar sense prejudicis. Volem compartir amb ells el nostre crit de guerra “La Vida és Xula”, un missatge vàlid per tots, realment universal. I l’expressem amb aquells tres conceptes que li donen sentit a tot: Sex, Fun and Love.

 

Passeig Mare Nostrum, 15

08039 Barcelona
+34 93 3043164
www.desigual.com
[email protected]