ESCORPION STYLING BY SELIM DE SOMAVILLA

ESCORPION STYLING BY SELIM DE SOMAVILLA
Dia
dijous, 31 gener, 2013 - 13:30
Hora
13:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

Escorpion és la marca insígnia del grup Biosca Riera, una marca amb una llarga tradició en el sector del tèxtil, que data de l’any 1954. Especialitzada en moda de punt, sempre s’ha caracteritzat per utilitzar les últimes tecnologies i s’ha convertit en una marca de referència en el sector.

 

La nostra filosofia, fidel al punt, sempre ha apostat per la qualitat i per una extensa gamma de colors, i ha desenvolupat un concepte de moda que uneix tradició i modernitat.

 

Els nostres dissenys es dirigeixen a una dona urbana que valora la comoditat i la qualitat però que prioritza un estil elegant i seductor. Les nostres col·leccions poden trobar-se en espais multimarca d’arreu del món i també a córners d’El Corte Inglés, a Espanya i Portugal.

 

Selim de Somavilla

 

Nascut i establert a Barcelona, Selim de Somavilla es forma com a dissenyador de moda en aquesta ciutat i a Londres. El 2005 es gradua a la Ciutat Comtal i forma part de l’equip de Martin Lamothe durant dues col·leccions. La capital britànica li ofereix un nou aire, maduresa i perspectiva per a la seva futura feina, dedicada a la moda masculina. Allà, estudia al London College of Fashion (LCF) i treballa a The Rodnik Band.

 

L’home a qui vesteix no entén de limitacions. És un home amb gustos refinats a qui li agrada vestir bé, amb un cert aire melancòlic, sense perdre la virilitat malgrat la important influència unisex. De Somavilla dóna una importància essencial a un “tot” en les seves col·leccions, en què dissenya, també, bosses, sabates i joieria.

 

A principis del 2012 presenta la seva col·lecció titulada MAELSTRØM, durant l’edició de Tardor-Hivern 2012 de la València Fashion Week i a Move Sevilla.

 

Recentment, va mostrar KNOCKOUT a Barcelona, una proposta per a Primavera-Estiu 2013, en el marc del Festival Bosson.

 

COL·LECCIÓ

ANTAGONIST

 

 

Estil, Seducció, Elegància… Color, Línies, Formes… Moda, Tendències, Hivern. Mons oposats per a una mateixa dona. Caminem al caire d’una contradicció.

 

València, 229 Ppal

08007 Barcelona
+34 93 8030500
www.escorpion.com
[email protected]