JAN IÚ MÉS FOR PUNTO BLANCO

JAN IÚ MÉS FOR PUNTO BLANCO
Dia
dimecres, 30 gener, 2013 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona 

BIO

 

Punto Blanco es dedica a la fabricació de mitjons d’alta gamma des del 1948 i està present en els mercats internacionals des del 1953. Punto Blanco Underwear neix el 1996 amb l’objectiu de satisfer la necessitat d’incorporar l’element de la moda a la roba interior.

 

Les seves peces, fabricades amb matèries primeres de màxima qualitat, fan evolucionar la roba interior, que passa de ser un commodity oblidat a ser un producte actual, al qual s’exigeixen unes característiques de patronatge i de disseny que el converteixen en un actor principal del món de la moda.

 

Som líders del sector en el món dels mitjons i oferim una col·lecció específica per a cada situació, amb materials de primera qualitat i tecnologia punta per proporcionar al mercat mitjons i roba interior que satisfan els usuaris més exigents.

 

Jan iú Més

Jan iú Més, marca de prêt-à-porter masculina, composta per Zamora i Alfonso Peña, establerta a Barcelona. Hen participat a la Passarel·la Gaudí (Barcelona), a la Pasarela Abierta (Múrcia), al Festival Noovo (Santiago de Compostel·la), al 080 Barcelona Fashion (Barcelona) i a la Cibeles Madrid Fashion Week.

 

Jan iú Més ha presentat les seves col·leccions en fires internacionals i sales d’exposicions, com el Rendez-Vous Homme Paris, la Projekt Galerie de Berlín i el Showroom Romeo, de París. Actualment, presenta les seves col·leccions a la fira Tranoï Homme Paris.

 

Entre les seves aparicions a la premsa, cal destacar Dazed & Confused (Japó), Surface (Nova York), MetroPop (Los Angeles), Kult Magazine (Itàlia), Neo2 (Espanya), B-guided (Espanya) i Tendencias (Espanya), entre d’altres.

 

COL·LECCIÓ

 

NEW ERA LIFE & STYLE

 

 

Jan iú Més for Punto Blanco és el resultat de la sinergia creada entre la tradició, la historia i el bon fer que, des de 1948, treballa Punto Blanco, juntament amb un dels valors més potents dintre de l’escena de moda d’avantguarda espanyola, Jan iú Més, composada per Alfonso Peña i Jan Zamora.

 

D’aquest encontre neix una línea “in&out”, una proposta entre el homewear i street, valorant sempre la comoditat, el relax i la calma. Sense perdre mai el caràcter i la personalitat.

 

Av. Balmes, 16 – Igualada

08700 Barcelona
+34 93 8035252
www.puntoblanco.com
[email protected]