JAVIER SIMORRA

JAVIER SIMORRA
Dia
dijous, 31 gener, 2013 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

Després de més de 30 anys en el món de la moda femenina, la marca Javier Simorra es troba, gràcies als seus dissenys inspirats en una dona elegant i cosmopolita, en un moment de maduresa creativa i empresarial. El dissenyador Javier Simorra s’ha especialitzat en tot tipus de peces i complements que exalcen la bellesa femenina.

 

L’any 1998, l’empresa va posar en marxa un fort procés d’expansió i va obrir botigues en un gran nombre de ciutats espanyoles i estrangeres. Actualment, la firma compta, a Espanya, amb 28 botigues pròpies, 15 franquícies i 13 córners d’El Corte Inglés. En l’àmbit internacional, compta amb 5 franquícies a Andorra, a la Xina, a Síria i a Israel, a més de 500 punts de venda multimarca a tot el món.

 

 

COL·LECIÓ

Col·lecció Tardor–Hivern 2013/2014

 

 

Per a la temporada Tardor-Hivern 2013/14, Javier Simorra proposa creacions que evoquen sensualitat i feminitat per tots els costats, i que emfatitzen i defineixen la figura de la dona.

 

La seva nova col·lecció fusiona diversos talls adequats per a diferents dones que comparteixen un nexe en comú: la sofisticació i el gust per la qualitat. Apareixen colors vius, profunds i intensos, com el pruna, l’albergínia o verds foscos, que creen blocs de colors entre ells. Veiem el mateix efecte amb els taronges i els marrons combinats amb els clàssics visó, pedra o beix i, com a aposta per a aquest nou any, retornem als colors atrevits, com el negre, el vermell i el daurat.

 

Com a novetat, incorpora teixits tècnics molt treballats de diverses textures, llises o gravades, amb diferents acabats, com els prisats i els frunzits, i fa èmfasi en els embuatats i en els reblons per dotar les peces d’una duresa i una modernitat pròpies de la dona actual.

 

C/Valles, 3 (Pol. Ind. Can Casablancas) – Sant Quirze del Vallès

08192 Barcelona
+34 93 7217978
www.javiersimorra.com
[email protected]