JUSTICIA RUANO

Dia
dimarts, 29 gener, 2013 - 11:30
Hora
11:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

Després d’una sòlida trajectòria en el món del disseny, com a creadora i com a responsable de la direcció artística de diverses marques, l’any 2009 inicia la seva aventura personal amb el llançament de la seva pròpia col·lecció.

 

La seva passió per la moda, per la dona i per la feminitat, i la seva fascinació per les matèries i per les formes l’hen portada a crear una col·lecció perfecta per a la dona d’avui.

 

Es tracta d’uns dissenys depurats, de línies suaus i ricament ornamentats, que ens fan somiar en l’elegància d’altres èpoques.

 

Des del seu estudi de Barcelona i el seu showroom de Londres, les col·leccions de Justicia Ruano sedueixen la dona d’avui i els compradors

 

 

COL·LECCIÓ

 

NEO-FUTURISM AND OPULENCE

 

 

 

Una vegada més, la idea principal o leitmotiv de la meva col·lecció pren com a base la contraposició d’idees, en aquest cas el neofuturisme i l’opulència.

 

El futurisme, com a moviment artístic d’avantguarda, buscava trencar amb la tradició, amb el passat i amb els signes convencionals de la història de l’art. Considerava, com a elements principals, el valor, l’audàcia i la revolució. Tenia com a postulat l’exaltació d’allò sensual, rebutjava l’estètica tradicional i va intentar exalçar la vida contemporània.

 

L’opulència, al contrari, és l’abundància o riquesa excessiva de béns, el luxe, l’exuberància, la superabundància, la copiositat, l’excés i l’extravagància.

 

C/Diputació 293 ent. 2º

08009  Barcelona
+34 93 3078130
www.justiciaruano.com
[email protected]