MANGO*

Mango
Dia
dilluns, 28 gener, 2013 - 20:30
Hora
20:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades
c/ Badajoz 185
Barcelona mapa

BIO

Mango, la marca de moda espanyola amb més projecció internacional, va obrir la primera botiga el 1984, al passeig de Gràcia de Barcelona.

 

Actualment, compta amb més de 2.500 punts de venda a 109 països.

 

És la segona empresa exportadora de moda d’Espanya, i el seu concepte es basa en l’aliança entre un producte de qualitat, que segueix les últimes tendències, i un preu assequible.

 

La seva imatge de marca es veu reforçada pels punts de venda, que constitueixen la seva carta de presentació i creen un ambient dinàmic adient per a la personalitat del client.

 

 

COL·LECCIÓ

PRIMAVERA-ESTIU 2013

 

Els blancs destaquen sobre suaus camallés dintre de la mateixa silueta, i donant pas al negre, creem un gràfic atemporal. D’igual forma, en el cas de l’home, aquests blancs conviuen amb suaus colors índics, per crear un fresc estil smart/casual.

 

El total look blanc-negre de netes siluetes, el renovem amb brocats, brodats i insinuants transparències d’acabat artesanal.

 

Rigidesa i fluïdesa per aconseguir volum i proporció a través d’obis exagerats que, tot accentuant la línia, deriven a volums d’inspiració oriental.

 

Mercaders 9-11 (Pol.Ind. Riera de Caldes) – Palau-Solità i Plegamans

08184 – Barcelona
+34 93 8602222
www.mango.com
[email protected]