MARTINEZ LIERAH

MARTINEZ LIERAH
Dia
dijous, 31 gener, 2013 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

Daniel Lierah i Arturo Martínez van crear el seu estudi de París l’any 2010 per engegar un projecte de disseny d’una línia prêt-à-porter per a la dona.

 

Combinar allò improbable i trobar la bellesa en allò estrany forma part del seu concepte de disseny. A través de pensaments i de sentiments, experimenten, al seu taller, amb teles, estampats i siluetes personalitzades per donar forma al seu procés cerebral.

 

La barreja de les seves arrels llatines, juxtaposada amb un ambient parisenc sobri, crea un equilibri entre estructura i fluïdesa. Una atmosfera silenciosa i alhora artesanal, juntament amb una miscel·lània arquitectònica de formes i línies rectes. Una fusió de pensaments convertits en espontaneïtat.

 

 

COL·LECCIÓ

 

HEARST

 

 

Martinez Lierah troba la inspiració per a la col·lecció d’hivern del 2013 en la idea de lluir físicament una persona sense el seu consentiment per desenvolupar una relació extraordinària i molt poc comuna, sovint denominada síndrome d’Estocolm.

 

La col·lecció intenta capturar aquell moment intens i fràgil en què dues persones es converteixen en una de sola, en què el segrestador es transforma en un símbol d’esperança de primer ordre, en què la víctima s’esvaeix en ell, però no de manera negativa. El capturador no és vist com un monstre, sinó com un amant. Qui està empresonat, el capturador o la víctima? Tots dos es necessiten l’un a l’altre per sobreviure.

 

Martinez Lierah estudia aquesta paradoxal història d’amor amb les estàtues de Berlinde de Bruyckere i els búnquers de Cabourg com a referents.

 

46 rue Durantin – Ile de France

75018 Paris – France
+33 (0) 067419888
www.martinezlierah.com
[email protected]