MIRIAM PONSA

MIRIAM PONSA
Dia
dimecres, 30 gener, 2013 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

Miriam Ponsa és una dissenyadora catalana originària de Manresa. És diplomada en Disseny de Moda per la Universitat de Southampton (Regne Unit) i posteriorment especialitzada en “Disseny i Tècniques de Punt” a Igualada.

 

MIRIAM PONSA és un equip de persones que treballen per aconseguir els mateixos objectius i que gràcies a la seva unió i harmonia ajuden a crear aquest món tan personal i genuí.

 

La col·lecció MIRIAM PONSA ha estat guardonada últimament amb el premi Barcelona és Moda 2007 a la millor empresa emergent, atorgat per la Cambra de Comerç de Barcelona, i amb el premi 080 Barcelona Fashion 2010 a la millor col·lecció de dona tardor-hivern 2010-2011, atorgat per la Generalitat de Catalunya.

 

 

COL·LECCIÓ

TRANSHUMÀNCIA

 

 

Els protagonistes d’aquesta col·lecció són els pastors i les pastores i els seus ramats. El moviment continu i la migració animal en són la font d’inspiració.

 

Els teixits de llana, de seda i de cotó estan presents en tota la col·lecció. S’imposen la manipulació de teixits i el treball amb les diferents tècniques de teixidura. Les formes amples i caigudes donen pas a una figura mig diluïda en el paisatge. Els colors són els de la terra, els dels animals i els de la naturalesa.

 

C/Bruc, 25 – Manresa

08241 Barcelona
+34 93 8721758
www.miriamponsa.com
[email protected]