NAULOVER

NAULOVER
Dia
dijous, 31 gener, 2013 - 11:30
Hora
11:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

Naulover és una empresa tèxtil fundada el 1957, establerta a Catalunya i dedicada exclusivament a la moda i als complements per a la dona.

 

Naulover dissenya i fabrica les seves peces de roba, accessoris i complements a les seves pròpies fàbriques de Mediona, amb una superfície de 9.000 m2, on dóna feina a 170 persones.

 

El desembre passat va inaugurar una flagship al costat del passeig de Gràcia de Barcelona, i compta amb una xarxa de més de 600 clients multimarca. Així mateix, distribueix les seves col•leccions a través de córners d’El Corte Inglés i exporta els seus dissenys a països com Itàlia, el Regne Unit, Portugal, els Estats Units, Alemanya i Bèlgica, i, a més, disposa d’un canal de venda en línia (www.naulover.com/shop).

 

COL·LECCIÓ

New renaissance

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La nova col·lecció està inspirada en el renaixement, període en què prevalen la senzillesa i l’austeritat. Hi destaquen els contrastos entre colors, matèries o motius d’estampació, i jacquards estructurats de manera que aconsegueixen efectes de volum tridimensional.

 

Els efectes de pells com l’astracan, els tocs metàl·lics i sobris, i els brodats de punt de creu amb molt de relleu ens proporcionen un estil entre allò que és estricte i allò que és barroc.

 

Les peces amb caigudes fluides i tons suaus ens traslladen a un ambient romàntic evolucionat i transmeten la sensació de teixits que leviten, amb matèries com el caixmir i l’angora.

 

Tenen molta importància les tatxes, que realcen els estampats, així com les textures inspirades en la natura, que donen a les peces un volum tridimensional.

 

Muntaner, 240, 2º 2ª

08021 Barcelona
+34 93 4877318
www.naulover.com
[email protected]