SCHIPPER / ARQUES

SCHIPPER / ARQUES
Dia
dimecres, 30 gener, 2013 - 20:00
Hora
20:00
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

 

Boris Schipper va néixer als Països Baixos el 1973 i Tomás Pedrosa Arques va néixer a Bèlgica el 1969.

 

La marca SCHIPPER/ARQUES es va crear a Bèlgica el 2008. Després d’abandonar la Gerrit Rietveld Academie d’Amsterdam, Schipper i Pedrosa Arques van començar a treballar junts, el 1998, com a estilistes per a clubs, vídeos musicals i moda, i van evolucionar cap a una clientela d’alt nivell arreu del món.

 

El seu enfocament conceptual i el seu relat de la contracultura, així com una concepció oberta de la comunicació visual i el maquillatge, són una part essencial de la identitat de la marca.

 

El seu treball s’ha publicat a Vogue, en les seves edicions de la Xina, d’Itàlia i d’Espanya, a Citizen K, a Another Magazine i a moltes altres revistes.

 

 

COL·LECCIÓ

El retrat de Dorian Grey. Part III. “La transformació”

 

 

“L’últim desig xiuxiuejat en l’edat és viure-ho tot de nou una altra vegada.”

 

Aquesta tercera i última de tres col·leccions, tanca el tríptic sobre una dona tan obsessionada per la seva aparença que ha provat tots els possibles de la medicina moderna per semblar 40 anys més jove. Si la seva aparença canvia, també canvia el món que l’envolta, perquè la gent aprecia de diferent manera una papallona que una eruga, encara que, en essència, siguin el mateix animal.

 

Les experiències, els records, el penediment, els amors i tot allò que comporta el pas dels anys, no estaran influenciats per una pell diferent. Quan et mires al mirall, l’única cosa que veus és la teva realitat, que és impossible d’amagar.

 

Aquesta col·lecció tracta de la riquesa de l’edat i de l’audàcia de la joventut, i d’una dona que vendria la seva ànima per tornar a aparentar 18 anys.

 

Kattegastraat 6 – Hasselt

3500 Limburg – Belgica
+32 498 33 50 63
www.schipperarques.com
[email protected]