Slazenger

Slazenger
Dia
dijous, 31 gener, 2013 - 11:30
Hora
11:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

Slazenger es va establir oficialment al 1881, tot i que les seves arrels es remunten a principis del segle XIX. La marca té una impressionant herència esportiva i és reconeguda per ser pionera en el desenvolupament de vàries disciplines. Tan sols quatre anys després de que All England Tennis and Croquet Club acollís el seu primer campionat, Slazenger va presentar el nou joc complet de tenis sobre gespa pel públic general amb un format similar a l’utilitzat també pel croquet.

 

Al 1902, Slazenger es va convertir en el patrocinador oficial i el proveïdor de pilotes dels campionats de Wimbledon, essent actualment el patrocinador més llarg de la història de l’esport. Al 1966 Slazenger va col·laborar amb Anglaterra durant el Campionat de futbol, guanyat per l’equip local, actuant com a proveïdor oficial. De fet, Slazenger va crear una pilota taronja feta específicament pel torneig i ara aquesta es pot veure al FN National Football Museum de Preston.

 

A més a més del tennis, croquet i futbol, Slazenger ha creat una gran varietat d’equipaments per esports com el golf, criquet, bàdminton, pin pon, esquaix, paddle, hockey, tir amb arc, tir al blanc, bitlles, vela i motos de trial, així com també ha col·laborat durant la Segona Guerra Mundial en la roba militar per l’exèrcit.

 

Hi ha moltes peculiaritats que s’amaguen darrera la història comercial i industrial d’Slazenger com el fet ja esmentat respecte a la seva col·laboració durant la Segona Guerra Mundial en la fabricació d’uniformes i altres accessoris de guerra per al govern britànic.

 

Per altra banda, esmentar els gran campions en esports com el tenis i el golf, entre ells Fred Perry o Severiano Ballesteros, respectivament, que hen obtingut els seus èxits de la mà de la firma, el primer utilitzant les raquetes d’Slazenger i el segon vestint els seus jerseis i polos amb la clàssica pantera, logotip de la firma.

 

COL·LECCIÓ

Heritage

 

 

 

La col·lecció Slazenger Heritage pretén reflectir en les seves peces el llegat històric de la marca, i està pensada per a un públic nostàlgic o bé per a un públic esportista que gaudeixi portant aquest tipus de roba.

 

La nova línia a d’hivern 2013 que es presenta consta de jerseis realitzats amb matèries nobles, polos amb varietat de colors i de tipus, samarretes amb estampats amb referències històriques esportives, camises informals i caçadores del mateix estil. Al mateix temps, s’afegeixen alguns accessoris vintage que complementen aquesta col·lecció.

 

Bisbe Serra, 4 – Olot

17800 – Girona
+34 97 2262262
www.slazenger.com
[email protected]