SUR

SUR
Dia
dimarts, 29 gener, 2013 - 10:30
Hora
10:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona 

BIO

Un viatge al Japó quan era adolescent va ser el catalitzador del desig de Laura Figueras per fer carrera com a dissenyadora de moda.

 

L’any 2011 va emprendre aquella feina que l’estava apassionant des de feia molt de temps: la creació d’una firma que marca un estil de vida centrat en la roba de luxe per a la dona, en la qual s’inclourien accessoris, fragàncies i articles de cuir.

 

Debuta per a l’edició primavera-estiu 2013 amb la primera col·lecció càpsula: patrons complexes es combinen amb els millors teixits per crear una línia elegant i direccional. Elegància sòbria en essència.

 

 

COL·LECCIÓ

 

Okinawa

 

 

 

La col·lecció d’hivern de SUR està inspirada en el sud del Japó, concretamenten l’illa d’Okinawa, en les flors, i en la màgia de les fotografies de Tim Walker.

 

Els patrons són estructurats i gràfics, i alhora femenins i amb delicats detalls que transporten a un món de fantasia. Les sedes fines i les llanes angleses es treballen de manera artesanal, fet que fa que cada peça sigui única i que es pugui personalitzar per a cada client.

 

Aquesta temporada, SUR introdueix les pells més exquisides del país, que enriqueixen la col·lecció i accentuen el seu luxe enfocat a una dona moderna.

 

Joan Miró, 33 – Sant Joan Despí

08970 Barcelona
+34 633880109
www.sur-studio.co.uk
[email protected]