TCN

TCN
Dia
dimarts, 29 gener, 2013 - 13:30
Hora
13:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
Av. Diagonal 686 
Barcelona

BIO

Va néixer a Arenys de Mar, Barcelona, a la dècada dels seixanta. De Saint Tropez, on la seva família tenia una botiga i on ella passava les seves vacances d’estiu, encara recorda els seus jocs d’infantesa perduda entre maniquins, emprovadors i prestatgeries.

 

Als 10 anys la Totón Comella dibuixava amb rapidesa qualsevol figurí, patró o estampat que se li passés pel cap. El seu talent natural la porta a estudiar interiorisme i a ingressar a Belles Arts donat que en aquella època el seu desig era dedicar-se a la pintura i l’interiorisme.

 

TCN neix de la necessitat de trobar una peça de bany còmoda, versàtil, que s’adapti al seu gust natural i innat. Des de 1987 la firma està present en les millors botigues del món, sent una referència avui dia ja en el món sencer pel seu estil shaby chic.

 

COL·LECCIÓ

Tardor-Hivern 2013

 

La col·lecció de TCN TARDOR-HIVERN 2013 torna als orígens de la marca quant a la recerca de l’essència. En el colorit destaquen els tocs forts de color sobre una base cromàtica de gris, xocolata i marí. Els estampats són tots subtils però destaquen els molt petits, les rosasses o les ratlles en la camiseria.

 

En el homewear i l’íntim la pelfa destaca com a teixit estrella i en les formes el culot segueix sent la peça referència que juntament amb el sostenidor push up formen el tàndem perfecte per una silueta femenina i romàntica alhora, malgrat que les formes bandeau originals del món del bany prenen cada cop més força en totes les seves versions.