TORRAS STYLING BY JUANMABYELCUCO

TORRAS STYLING BY JUANMABYELCUCO
Dia
dijous, 31 gener, 2013 - 11:30
Hora
11:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

TORRAS, fundada el 1951, ha creat un innovador concepte de moda en pell i en punt. La marca dissenya per seduir amb estil propi, més enllà de les peces bàsiques de vestir, una forma d’entendre la moda que passa per incorporar-hi els materials de la més alta qualitat en pell, cotó, seda, lli, llana, caixmir o teixits funcionals.

 

Les col·leccions de TORRAS, nascudes a Caldes de Montbui, són avui presents en top stores de 40 països, en ciutats com Barcelona, Nova York, Londres, Moscou o Xangai, així com al mateix flagship store de Milà, al reconegut Quadrilatero della Moda.

 

TORRAS té una taxa d’exportació del 70% i showrooms a Milà, Nova York, Moscou i Xangai, i participa en les fires de la moda de Florència (Pitti Uomo), Nova York (MRketNY), Las Vegas (MRketLV), Düsseldorf (Supreme) i Berlín (Premium).

 

Juanmabyelcuco

Juanma Granero Fernández (Barcelona, 1978) cursa els seus estudis de disseny de moda i d’estilisme d’indumentària a l’escola d’arts i oficis artístics Llotja de Barcelona, juntament amb alumnes com Txell Miras o Juan Antonio López.

 

Poc després, realitza un màster en patronatge industrial a l’Escola Guerrero de Barcelona,estudis que compagina amb la seva primera feina al taller de Josep Font, on col·labora en l’estilisme de les seves col·leccions i il·lustracions per a la seva marca d’alta costura i prêt-à-porter. També realitza treballs de patronatge per a Serguei Povagin, per la passarel·la Gaudí Núvies, Maria Escoté o Jung Urban Fashion Clothes, i alterna tasques d’estilisme per a revistes nacionals i internacionals.

 

L’any 2004 rep el premi a la millor col·lecció ModaFAD (Barcelona). L’any 2007 presenta la seva col·lecció “The crown woman” a Ego, de la Passarel·la Cibeles (Madrid). El 2010, presenta la col·lecció de Primavera-Estiu “Jade” al South 36.32n The New Fashion Latitude (Cadis). L’any 2011 desfila a la Valencia Fashion Week amb la col·lecció de Tardor-Hivern “Want to love without affliction”, i repeteix l’any 2012, a la mateixa passarel·la, amb la col·lecció “Aloha”, també de Tardor-Hivern.

 

 

COL·LECCIÓ

TORRAS BLACK

 

 

 

TORRAS BLACK vol concentrar l’atmosfera de les grans ciutats cosmopolites del món, urbs dinàmiques, vives, riques i funcionals, en constant moviment.

 

TORRAS BLACK és una col·lecció minimalista, en slim fit, marcada pel predomini del negre, que presideix amb elegància tota la línia. La combinació de pell, llana i niló en una mateixa peça aporta un toc d’exclusivitat a aquesta col·lecció. També en són convidats d’honor els últims teixits tècnics resistents al fred i a la pluja, els enfeltrats, les pells amb cos, les pells encolades amb teixits excel·lents, així com els embuatats.

 

El resultat és un home que vesteix de manera elegant, amb sobrietat, però amb una pinzellada de “sofisticació austera”.

 

Conclusió: simplicitat, elegància, qualitat i austeritat per al dia a dia i per al cap de setmana.

 

Garraf, 33 (Pol. Ind. La Borda) – Caldes de Montbui

08140 Barcelona
+34 93 862 75 33
www.torras.com
[email protected]