YERSE STYLING BY A-COUPLE

YERSE STYLING BY A-COUPLE
Dia
dijous, 31 gener, 2013 - 16:30
Hora
16:30
Lloc

DHUB - Sala de desfilades 
c/ Badajoz 185
Barcelona

BIO

Yerse va ser fundada per Lluís Generó i Domènech el 1964 a Sabadell, i ha liderat la moda de gèneres de punt durant molts anys.

 

40 anys després, Yerse experimenta una gran transformació cap a la consecució d’uns objectius de negoci ambiciosos. Per això es va adaptar als nous temps amb una estratègia de diversificació de negoci basada en el disseny i la innovació.

 

Avui, les nostres col·leccions es venen a més de 1.200 punts de venda a Espanya i a la resta d’Europa, comptem amb dues col·leccions, més una de complements, i distribuïm les nostres peces a botigues multimarca, botigues pròpies i espais propis a cadenes de grans magatzems com El Corte Inglés.

 

a-couple

a-couple és la dualitat que neix de la unió entre la nostàlgia cap a allò més artesanal i la bellesa d’allò que és pur. És el viatge cap a mons desconeguts, cap a experiències úniques o cap a elements que demanen ser estudiats per la seva estranyesa.

 

a-couple neix dins d’éssers que senten curiositat vers allò que els envolta. Neix de voler, de mirar, de tocar, d’olorar.Les nostres peces sorgeixen de dos caps que s’uneixen per investigar nous camins, noves maneres, nous materials, noves formes… tot dins d’una línia molt nòrdica, pura i amb el detallisme com a premissa. El treball a mà és una de les característiques més presents en les peces que trobareu dins d’aquesta pàgina. Esperem que sigui una experiència més per guardar a les vostres maletes.lo c

 

 

COL·LECCIÓ

SLOW LIFE

 

 

El món modern, amb el seu ritme de vida, no ens deixa processar el present i ens sorgeix una necessitat de tornar als orígens per connectar-nos amb la natura i amb el nostre interior, per fer un viatge cap als valors perduts.

 

Volem gaudir i viure experiències autèntiques. La col·lecció YERSE reafirma el seu estil, guanya confiança i fa una aposta per la qualitat i el disseny de matèries i peces de roba. S’inspira en tons pastel, com els coralls suaus, els verds aigua i els lavanda, que ens omplen de sensacions agradables.

 

El granat, l’antracita i el petroli marquen els contrastos. L’artesania local inspira els jacquards i els brodats, complementats amb adorns metàl·lics. Apostem per les peces femenines, crepès vaporosos, barreges amb seda i lúrex.

 

Carretera Terrassa, 263 – Sabadell

08205 Barcelona
+34 93 7451700
www.yerse.com
[email protected]