Activitats Paral·leles

Activitats paral·leles

080 Barcelona Fashion Summit

Barcelona Fashion Summit reuneix anualment a Barcelona als protagonistes del sector, que tracten, mitjançant ponències i debats, els assumptes clau de l’actualitat d’aquest negoci. Cada edició té una temàtica específica i un títol que emmarca el conjunt d’activitats de la jornada.

080 Design Contest

Per quarta vegada 080 Barcelona Fashion conjuntament amb les escoles de disseny de moda de Catalunya, organitza el 080 Design Contest que nodreix el 080 Barcelona Fashion dels seus propis productes de marxandatge

FESTA MORITZ - 080 BARCELONA FASHION

FESTA MORITZ - 080 BARCELONA FASHION

TEATRE PRINCIAL
El Teatre Principal acollirá el divendres 31 de Gener, la festa oficial de clausura de “080 Barcelona Fashion”, a la seva 13 edició. David Delfín i Prince Pelayo, juntament als Dj’s residents de Carlitos Group, amenitzaran l’event, ficant el punt i final a la setmana per exel.lència de la moda Barcelonesa.

La Comercial i Lavenham et convida al seu Còctel Presentació de la col·lecció FW 14-15.

* Amb invitació de la marca

MORELLATO INTERNATIONAL JEWELRY TALENT

Morellato, la firma italiana de joieria que pertany a Morellato Group presenta a la tretzena edició de la 080 Barcelona Fashion, un challenge internacional per trobar els millors dissenyadors emergents de joieria.

Barcelona designers collective by la roca village

Barcelona Designers Collective és un projecte internacional de la col·lecció Chic Outlet Shopping® i La Roca Village que oferirà l'oportunitat als nous talents de Catalunya donar a conèixer i comercialitzar els seves col·leccions.

Francina "Más allá de la moda"

Signatura del llibre, Francina "Más allá de la moda"

TOLEDO&TOLEDO

Un recorregut per la seva història des de que varen sortir de Cuba fins a l'actualitat, inspiracions, vivències i projectes.