Albéniz

Albéniz
Dia
dijous, 30 gener, 2014 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Maite Albéniz Zúñiga va néixer el 4 de setembre de 1990 a Vitòria i es va traslladar a Barcelona, als 19 anys, per formar-se com a dissenyadora de moda a l’escola Felicidad Duce, en la qual s’ha diplomat aquest any.

 

Durant els anys d’estudi, ha confeccionat diverses peces a mida per a particulars i, un cop finalitzat el seu projecte de final de carrera, en el qual ja s’havia decidit per la moda masculina, ha optat per portar a terme la creació de la seva marca, Albéniz.

 

Albéniz és la visió de l’home en qui sempre va somiar i que, en aquesta primera posada en escena, presenta en societat. Es caracteritza per la seva exquisidesa i per la seva pulcritud en la selecció de teixits i de fornitures, que fan que tant les peces com els accessoris gaudeixin d’una ànima glam i excèntrica a la vegada.

 

COL·LECCIÓ - CAVALIERE

 “ La meva inspiració per aquesta col·lecció, parteix bàsicament del concepte HIVERN. És a dir, de la necessitat d’abrigar-se, dels conceptes de fred, força, soledat, pluja i neu. Més enllà d’aquesta idea, la col·lecció té gran part de la seva inspiració en el moviment PUNK, adaptant-lo a las seves siluetes i peces finals”.

 
Sensualitat, masculinitat, fredor, distinció, fanfarroneria, elegància i excentricitat, són els trets que defineixen a Cavaliere pel pròxim hivern 2014-2015.

 
És una col·lecció en la que es mostra diversitat de teixit, com el mohair, llana verge, angora, ras de seda, organdí de seda, plumeti de seda, vellut de seda i prisat de seda. Tot això, fusionat amb pells de conill, aic i la napa,  aporten riquesa i diferenciació als estilismes. Així mateix, els detalls en or i les brillantors de swarovski, donen lluminositat i carisma a tota la col·lecció.

 
La imatge de l’home CAVALIERE, és la del clàssic senyor a qui la seva roba el fa sentir tot un gentelman, encara que remodelat als temps actuals. Per això, el look final acaba sent més nou, atractiu i arriscat del que és habitual, sempre conservant el seu sex appeal, sensualitat i elegància. 

 

Maite Albéniz Zúñiga

 

 

 

Dissenyador/a: Maite Albéniz Zúñiga
Marca: ALBÉNIZ
Adreça: c/Gravina, 10 2n 1a A               
08001 Barcelona
Telèfon:  + 34 669 47 18 48            
Web:   www.albenizweb.com 
Correu Electrònic: [email protected]
Facebook: albeniz
Twitter: Albenizweb
Responsable de la marca: Maite Albéniz Zúñiga
Responsable comercial: Maite Albéniz Zúñiga