ALDOMARTINS DESIGNED BY NÚRIA BISBAL

Dia
dimecres, 29 gener, 2014 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Comença la seva trajectòria empresarial el 1975, sota el guiatge del seu fundador, Martí Bisbal. Vint anys després, es construeix la seva seu actual, barreja de tradició i de maquinària tèxtil d’última generació. És a partir del 1998 quan comença el seu trajecte internacional en el prêt-à-porter de París.

 

En els últims 15 anys, aquesta empresa familiar ha mantingut un esperit jove i dinàmic que li ha permès satisfer les necessitats d’un mercat cada vegada més exigent. El 80%de les vendes són per al mercat internacional; la marca està present en més de 1.600 punts de venda a tot el món.

 

Malgrat la seva ràpida expansió, segueix mantenint el seu esperit creatiu i de servei de qualitat com a base principal del negoci, i fabrica el 100%de la seva producció a Barcelona.

 

Núria Bisbal

Núria Bisbal neix a Igualada, ciutat amb una llarga tradició tèxtil. Des de ben petita demostra aptituds pel dibuix i creix influenciada pel disseny del gènere de punt gràcies al seu pare, fundador de la marca Aldomartins.

 

Es forma a Barcelona, a l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda, i obté el títol universitari BA Honors Fashion Design per la Universitat de Southampton. L’any 1997 s’incorpora a l’empresa familiar i lidera, fins a l’actualitat, l’àmbit creatiu de la marca.

 

COL·LECCIÓ - Wild Side

L’esperit dels anys 70 impregna aquesta nova col·lecció inspirada en el mític Lou reed. Transgressió, llibertat, disconformitat. Aldomartins conquista l’asfalt amb looks eclèctics que mesclen motius ètnics, florals, geomètrics, tartans i animal prints. El vermell, el camel i el negre banyen de matisos la nova proposta Tardor-Hivern 2014/2015. Una mescla explosiva plena de colors i contrastos.
 

Pantalons campana, mini vestits rectes, vestits llargs fins al terra, jerseis crop top...conformen un nou codi masculí-femení que convida a caminar amb fermesa pel costat més salvatge de la vida.

 

 

Marca: ALDOMARTINS DESIGNED BY NÚRIA BISBAL
Dissenyador/a: Núria Bisbal
Adreça: c/Portugal, 5
08700 Barcelona
Telèfon: +34 938 054 042
Fax: +34  938 052 327
Correu Electrònic:[email protected]
Web: www.aldomartins.com
Facebook: aldo_martins
Twitter: @Aldomartins_bcn
Instagram: @Aldomartins_bcn
Vimeo: aldomartins
Responsable de la marca: Marti Bisbal
Responsable comercial: Marti Bisbal