barcelona ciutat de moda 2013

Dia
dilluns, 27 gener, 2014 - 19:00
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

Coolture Magazine ha reunit a 20 dissenyadors, 20 fotògrafs i a 20 espais culturals en un número especial que es va publicar el 23 d’octubre sota el títol ‘Barcelona Ciutat de Moda’, després de mesos de treball involucrant a més de 500 persones i que ja ha superat els 2 milions de lectures.

 
‘Barcelona Ciutat de Moda’ neix de la intenció de radiografiar la situació artística i cultural de la ciutat en aquests moments. Amb una crisis econòmica que ens ha fet perdre poder adquisitiu i el consum ha caigut i el sector de la moda no n’és una excepció, el sector cultural està a la vora del precipici per la brutal pujada de l’IVA cultural i la fotografia. com a l’art en general. Encara es veu molt llunyana pel públic massiu.

 
Des de Coolture Magazine sempre hem tingut clar el nostre objectiu: ser una finestra de Barcelona per a Barcelona i per a la resta del món, aquest cop hem obert els finestrals de bat a bat per mostrar els magnífics professionals que fan que Barcelona sigui una ciutat plena de moda, de cultura i de disseny.

 
‘Barcelona Ciutat de Moda’ és el resultat de la col·laboració i la generositat de moltes persones que amb el seu talent, el seu temps i la seva il·lusió han permès que aquest projecte sigui possible.

 
Els dissenyadors i marques que han participat són: Andrés SardáBeatriz de la Fragua i Claudia Morera, Bibian BlueBrain&BeastColmillo de MorsaCusto BarcelonaElena ElviraGori de PalmaJosep Abril, Josep FontJuan Pedro LópezJusticia RuanoKrizia RobustellaLlamazares y de DelgadoManuel BolañoNerea LurgainToni FrancescVeneno en la PielWho i Zazo&Brull.

 
Els espais culturals que han participat són: Antiga Fàbrica Estrella DammArts Santa Mònica, Caixaforum BarcelonaCCCBDHUBEl MolinoFabra i CoatsHangarIDEP BarcelonaIED Barcelona, La Paloma, MACBAMNACMuseu d’Història de CatalunyaMuseu Marítim de Barcelona,Nau IvanowPalau de la Música CatalanaSala RazzmatazzTeatre Nacional de Catalunya i el Teatre Principal.

 
Les fotografies han estat realitzades per: Abel CospCarlos PérezDaniel Murga i Miguel Castilla, Daniel SantacatalinaDardo HelgueraEva GermánFrancesco OrmandoIsidro de QuesadaJuanma BlancoLF Photo AgencyLulu VoodooLydia CazorlaMireia RodríguezRaúl MelladoRubén SuárezSamdelirium,Samo PhotographyStefano PaddeuXavi Moya i Xevi Abril.

 
20 dissenyadors
20 espais culturals
20 fotògrafs
1 ciutat