Bóboli

Bóboli
Dia
dimecres, 29 gener, 2014 - 10:30
Hora
10:30
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Bóboli té el seu origen a l’empresa Star Textil, fundada el 1981. El 1984 es crea la marca Bóboli, dedicada al disseny i a la comercialització de moda infantil. A partir del 1990 inicia la seva activitat internacional. L’aposta pel retail té lloc a partir de l’any 2000, amb l’objectiu de posicionar la marca com a capdavantera dins del mercat de la moda infantil.

 

Bóboli ofereix col·leccions en què la intensitat de color, els estampats i el tractament innovador dels teixits són els principals protagonistes. Color, moda, disseny i qualitat són la targeta de presentació de la marca, una col·lecció completa que cobreix totes les necessitats dels nens i les nenes (de 0 mesos a 16 anys). Avui en dia Bóboli és present a més de 1.500 punts de venda en més de 50 països i, a Espanya, compta amb 50 botigues exclusives.

 

COL·LECCIÓ - I LOVE NY

 

Per a aquesta nova passarel·la de Barcelona, Bóboli presenta una col·lecció sòbria i elegant, inspirada en la glamurosa ciutat de Nova York, tant en els grans edificis i els teatres de Broadway, com en els skaters i els grafitaires més rebels. El colorit recorre tota la gamma dels grisos, amb el vermell com a toc de color i el blanc que hi dóna un toc de llum.

 

Les peces es presenten molt riques i treballades, i es combinen amb superposicions. Tant en punt com en plana, presentem peces i complements tant per a nenes com per a nens.

 

 

Marca: BÓBOLI
Contacte: Monica Algás
Direcció: Av. President Companys, 16
08302 Mataró      
Telèfon: +34 937 982 000
Fax: +34 937 980 500
Web: www.boboli.es
Facebook: boboliclub
Twitter: BoboliFashion
Responsable de la marca: Monica Algás
Responsable comercial: Monica Algás
Correu electrònic: [email protected]