Brain & Beast

Brain & Beast
Dia
dimarts, 28 gener, 2014 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Brain&Beast neix a Barcelona el 2010 de la mà dels dissenyadors Ángel Vilda, que prèviament havia comercialitzat la seva pròpia marca, César Olivar, amb una àmplia trajectòria en l’àmbit de les arts escèniques, i Verónica Raposo, dissenyadora i antiga alumna de tots dos.

 

Les seves peces es plantegen com a jocs, endevinalles i jeroglífics d’aparent senzillesa estructural, que responen a complexes equacions geomètriques, en les quals color i matèria formen part d’uns codis on res no és aleatori.

 

Així, Brain&Beast proposa conjunts de peces que combinen emoció i raó, amb una forta influència de la cultura contemporània, sense oblidar grans dosis de sofisticació i de sentit de l’humor.

 

+ Flagship Store +
C/ Canvis Nous, 10
08003 Barcelona
T. 93 513 29 52

 

COL·LECCIÓ - Décalogue. Part VII < ROMANTIK >. Winter 2014 – 2015

L’amor idealitzat és considerat un sentiment diferent i superior a les pures necessitats humanes i, generalment, implica una barreja de desig emocional i sexual, que li atorga, no obstant això, més èmfasi a les emocions que al plaer físic. Es tracta d’un tipus d’afecte que es pressuposa que ha de ser etern, exclusiu i incondicional, i que comporta un elevat grau de renúncia.

 

< ROMANTIK > és un exercici de memòria sensorial que evoca amors passats, presents i futurs, possibles i impossibles; una col·lecció de records sense lloc per a la nostàlgia, sinó a la intenció de mantenir present el plaer que produeix una olor, una textura o, simplement, el fet de tenir-te a prop.

 

 

Dissenyador/a: Ángel Vilda
Marca: Brain&Beast
Direcció: c/dels Agullers, 17
08003 Barcelona
Telèfon:+34 935132952
Correu Electrònic: [email protected]
Twitter: brainandbeast
Responsable de la marca: Ángel Vilda // César Olivar // Verónica Raposo
Responsable comercial: César Olivar // Verónica Raposo
Correu electrònic: [email protected]