CÓNDOR

Cóndor
Dia
dimecres, 29 gener, 2014 - 10:30
Hora
10:30
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

 

Cóndor és una marca catalana que data de 1898 i és un referent en calceteria. Des de fa 6 anys, presenta col·leccions “look total” en moda infantil per a nens i nenes de 0 a 12 anys, dissenyades i fabricades a Barcelona.

 

Actualment, té 5 botigues pròpies y 2 franquícies, treballa amb més de 3.000 clients multimarca a Espanya, i té com a principals mercats exteriors la Unió Europea, Rússia, els Estats Units, l’Amèrica Central i del Sud, el Japó i la Unió dels Emirats Àrabs.

 

Cóndor realitza una col.lecció exclussiva per a la passarel.la 080 Barcelona Fashion, i comptarà amb la participació especial dels guanyadors del programa Oh Happy Day, el grup vocal, Deu de Veu, que actuaran en directe durant la desfilada de la marca.

 

COL·LECCIÓ - Papallones d’Hivern

... Poc conegudes però fascinants són les filles del fred, les papallones d’hivern...

 

Ens hem inspirat amb aquestes papallones de colors vistosos i refinats. Hem fet  la fusió dels terrosos amb els blaus de las tardes d’hivern, el color del gel amb el vermell de la sang, el gris fosc de les muntanyes a la nit amb espurnes d’estrelles brillants que ens inviten a somiar amb les ales de les papallones, delicades i elegants com la nostra col·lecció de línies  senzilles, però molt còmodes de portar, on les nostres nenes i els nostres nens es sentiran que són tan lleugers... que fins i tot podran volar!

 

 

Marca: CÓNDOR
Contacte: Esther Lloveras
Direcció: Rial De Sa Clavella, 89
08350 Arenys de Mar
Telèfon: +34 937 959 980
Fax: + 34 937 959 985
Web: www.condor.es

Twitter: Condormoda
Responsable de la marca: Roser Ramos Badía
Responsable comercial: Manel Serrano
Correu electrònic: [email protected]