DESIGUAL*

DESIGUAL
Dia
dimarts, 28 gener, 2014 - 21:00
Hora
21:00
Lloc
El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12
BIOGRAFIA

Desigual neix el 1984 i, des dels seus inicis, s’ha caracteritzat pels seus dissenys diferenciats, optimistes i plens de color. “La vida es chula” és el crit de guerra de la marca, un lema entusiasta, estimulant, positiu i optimista, una veritable declaració d’intencions. És la frase que explica la raó de ser de Desigual, una manera de pensar que va inevitablement, marcada, per l’esperit mediterrani, el sol, la llum, la passió i les ganes de viure. Una filosofia vital que es reflecteix en una manera de vestir divertida, fresca i original.
 
Desigual aposta sempre per una actitud alegre, lúdica i creativa. Amb seguretat, sense por de ser un mateix. A Desigual no s’hi fa moda, s’hi fan peces amb emoció. La roba afecta l’estat d’ànim i per aquest motiu els dissenys de Desigual estan pensats per alliberar endorfines i per generar energia i bon humor.
 
Desigual compta, actualment, amb una presència al món de 380 botigues de venda al detall, 9.000 botigues multimarca i 2.200 córners en grans magatzems de 109 països, i compta amb una plantilla formada per 3.800 persones de 85 nacionalitats diferents. Desigual va vendre, durant l’any 2012, més de 22 milions de peces, a través dels seus diversos canals de venda a tot el món.

 

COL·LECCIÓ – TARDOR-HIVERN 2014/15 "WHY?"

Desigual desafia amb la seva col·lecció “WHY?”. És una invitació a provocar la curiositat, a redescobrir allò que ens envolta i allò que som, a través d’una col·lecció més reflexiva i valenta que mai.

 

Marca: Desigual
Adreça: Passeig Mare Nostrum, 15
08039 Barcelona
Telèfon: + 34 933 043 164
Web:www.desigual.com/es_ES
Facebook:Desigual
Twitter:@Desigual
Contacte: Interprofit – Agència de comunicació
Correu electrònic:[email protected]