Georgina Vendrell

Georgina Vendrell
Dia
dijous, 30 gener, 2014 - 10:30
Hora
10:30
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Georgina Vendrell va néixer a Barcelona el 1983. Va estudiar a l’Institut Català de la Moda i va realitzar pràctiques amb Josep Font Haute Couture. Va debutar a ModaFAD el 2007, on va presentar la seva primera col·lecció d’home, que va guanyar el premi a la millor col·lecció.

 

Aquest fet li va permetre ser present a la següent edició i crear la seva pròpia marca, Georgina Vendrell Menswear. La dissenyadora ha tingut el privilegi de participar a l’Ego Cibeles Madrid Fashion Week, al 080 Barcelona Fashion, a la Islàndia Fashion Week i a la València Fashion Week, on també va guanyar el premi al millor dissenyador.

 

COL·LECCIÓ - DUALISM

La col·lecció DUALISM es basa principalment en els contrastos, en allò dual, en la unió de conceptes oposats, i té com a resultat harmonia i equilibri.

 

La barreja de materials, el contrast de textures i els acabats. Teixits suaus i aspres, mats i setinats, elàstics i orgànics.

 

Hi són presents les llanes premsades, la pell sintètica, el neoprè i el punt circular. Pel que fa al concepte cromàtic, hi predominen els negres, els grisos i els blaus. Combinacions color-block, que ajuden a realçar els contrastos i que potencien les línies minimalistes.

 

Línies arquitectòniques, siluetes netes i acabats impecables. Bombers, trinxeres, maxicamises i pantalons desestructurats.

 

L’avantguarda com a punt de partida per vestir un home inèdit, urbà i contemporani.

 

 

Marca: Georgina Vendrell Menswear         
Dissenyador/a: Georgina Vendrell
Direcció: c/ Sant Medí, 9
08110 Montcada i Reixac
Telèfon: +34 645785236         
Web: www.georginavendrell.com         
Responsable comercial: Georgina Vendrell i Josep Figueroa
Correu electrònic: [email protected]