Jurat

Song Pham

Assessora internacional de venda al detall. Fundadora de 10 Lines Consulting.

Song va començar la seva carrera professional en ciències socials, després d’haver completat els seus estudis en ciències polítiques. Tot i això, sempre la va atraure el món de la moda, i va decidir seguir la seva passió. L’any 2002 va començar a treballar per a grans oficines de compra situades a París, primer assistint equips de compres de detallistes internacionals, durant les setmanes de la moda, abans de ser, successivament, representant comercial, directora financera i responsable d’investigació del Departament de Compres.
 
Va fundar 10 Lines Consulting l’any 2013, una agència consultora internacional especialitzada en la supervisió de moda d’alta gamma i de luxe, amb un sentit excepcional per detectar nous talents.
 
Per Song, és important fer sempre coses per les quals se senti apassionada, treballar amb gent que li agradi i que sap que seran importants per ella, estar oberta a noves idees i projectes emocionants, i perseguir-los si la convencen. Avui dia, 10 Lines Consulting és el soci privilegiat de MC2 showroom, en la recerca de marques assessorament, i l’agència d’assessorament de compra per a Harvey Nichols Hong Kong, a París.

Victoria de la Fuente

Victoria de la Fuente té un bagatge internacional. Es va criar al Perú i es va educar a Califòrnia. Es va graduar a la Universitat Pepperdine i al Fashion Institute of Design & Merchandising (FIDM) de Los Angeles.
 
Va iniciar la seva carrera de relacions públiques a la ciutat de Nova York, on va treballar amb diversos dissenyadors, en particular amb Michael Bastian i amb Vera Wang. Més tard, va treballar a Mèxic, com a productora i col·laboradora independent per a diverses revistes de renom, com Glamour i Marie Claire, elaborant contingut editorial i predient tendències i estilisme.
 
Recentment, Victoria de la Fuente ha decidit traslladar-se a París, on treballa per a diversos dissenyadors del mercat parisenc. Actualment, és executiva de comptes de Holt Renfrew a Lambert and Associates.

Anna Vallès Recasens

Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona. Va realitzar cursos de disseny de moda, de fotografia i de redacció periodística. Ha estat directora de moda de revistes com Marie Claire i Woman.
 
Paral·lelament, treballa, des de fa vint anys, com a estilista i redactora a El País Semanal. Col·labora amb les revistes GQ i Glamour, el diari El País i el suplement S Moda del mateix diari.
 
Com a docent, ha  impartit cursos de postgrau d’estilisme i anàlisi de tendències, en centres com l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda (EATM) i Bau, a Barcelona.
 
Actualment, compagina la docència d’estilisme per a la premsa a l’ESDI de Sabadell, amb la feina de consultora de la marca de núvies Jesús Peiró, i amb La Roca Village.

 

 

Perrine Muller
 

 

Perrine Muller, Directora de Moda de Standard Magazine i fundadora de Modaclic.com.

Instal·lada a París des de fa alguns anys, va començar com a responsable de premsa de Hugo Boss y Dior Homme.

Més tard es va incorporar a l’equip editorial de moda de les edicions franceses de GQ i Marie Claire.

Actualment és Directora de Moda de Standard Magazine i CEO de Modaclic.com.
 

Oscar Heredero

Llicenciat en disseny per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, màster en direcció de màrqueting per ESADE i actualment realitza la tesi doctoral a la Universitat Abat Oliba CEU.

Actualment és director d’Idep Barcelona Escola Superior d'Imatge i Disseny (centre associat a la Universitat Abat Oliba CEU), on s’imparteixen estudis de moda, de disseny gràfic i de fotografia.

És vicepresident de la Fundació Comunicació Gràfica (entitat col·laboradora de Disseny Hub Barcelona) i ha estat impulsor i portaveu de la Plataforma d’Escoles de Moda de Barcelona. A més, treballa com a consultor de branding a OH_Graphic Design Management Barcelona.

Ha estat soci fundador de companyia de disseny, director estratègic executiu de l’agència MDM i director d’art i disseny de productes editorials de gran consum del Grup Planeta.

Ha rebut un Merit Award de l’Art Directos Club de Nova York, així com diverses nominacions i premis Laus.