Justicia Ruano

Justicia Ruano
Dia
dijous, 30 gener, 2014 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Justicia Ruano és una companyia creada l’any 2009 a Barcelona.

 

Després d’una llarga trajectòria en el món del disseny —dins de grans marques—, la seva directora creativa, Justicia Ruano, ha volgut reinventar, amb la seva particular visió, el luxe i la feminitat actuals.

 

L’acurada selecció de tots els materials, les teles, els patrons i tot el procés de cada peça, fan que Justicia Ruano sigui una marca en què el detall i la qualitat són part de la seva identitat. Amb cada proposta i amb cada disseny es reflecteixen les diferents formes de veure la moda femenina a cada etapa i es creen col·leccions veritablement intemporals.

 

Especialitzada en el prêt-à-porter, mostra en cada col·lecció peces per a ocasions i moments especials. Això s’aconsegueix amb la utilització de multitud de materials, sedes, crepès, chiffon, xantillís, cuir, pell, brodats a mà..., que fan possible confeccionar un “total look” de tendència.

 

És una marca totalment cosmopolita i entén que” la seva dona actual” es troba a tot arreu. Actualment, té presència a diversos països i ciutats, com França, el Japó, el Líban, Kuwait, Taiwan i Nova York.

 

COL·LECCIÓ – Legérè comme une plume

Teixits nobles, romàntics, dolços i volàtils han acompanyat el cos femení al llarg dels temps, de les modes i de la història.

 

D’una manera quasi sensual, emboliquen la bellesa de les dones, per enaltir-la i per emfatitzar-la... la vesteixen, la maquillen, l’emmarquen. Ens fan dolces o atrevides, romàntiques o perverses...

 

Aquest any, els fils suaus es fonen amb les malles i el lúrex, per descobrir la lluentor i la textura dels metàl·lics, sumptuosos i llustrosos, iridescents i brillants.

 

Metàl·lics i brillants, teixit translúcid com el gel i el cristall, l’or pur... per abraçar la nova Tardor/Hivern.

 

 

 Dissenyador/a i Marca: Justicia Ruano      
 Direcció: c/Diputació, 293 entlo 2a
 08009 Barcelona
 Telèfon: +34 93 3078130         
 Web: www.justiciaruano.com
 Facebook: JusticiaRuano      
 Responsable de la marca: Justicia Ruano
 Responsable comercial: Tereza Dvoracova
 Correu electrònic: [email protected]