LEBOR GABALA

Lebor Gabala
Dia
dimecres, 29 gener, 2014 - 13:30
Hora
13:30
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Lebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado. Després d’uns anys a Eivissa, on va dissenyar les seves primeres col·leccions de moda Ad Lib, va decidir que havia arribat el moment d’instal·lar-se a Barcelona i posar en marxa un somni.

 

Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen, amb una barreja d’història, de mitologia, de llegendes i de folklore, la fundació d’Irlanda a través dels temps. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera, van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.

 

Lebor Gabala va néixer com una col·lecció dedicada en exclusiva al punt, i poc a poc va anar introduint teixits de seda i de cotó, brodats i estampats, amb l’objectiu d’arrodonir una proposta de total look.

 

Es trien les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat. Per al punt, se seleccionen fils de caixmir i de seda, de cotó i de lli, d’alpaca i de llana merina extrafina; per als teixits, sedes i velluts, batistes i voiles, lli i cotó.

 

COL·LECCIÓ – COL·LECCIÓ TARDOR-HIVERN 2014-2015

 

La col·lecció de Lebor Gabala per a aquesta temporada tardor-hivern mostra un gir cap a la dona dinàmica, executiva i cosmopolita, que no renuncia, però, a la seva feminitat. És un retorn a la silueta urbana, als materials tradicionals en plana, com llanes fredes, crepès de seda i popelín de cotó, i a les matèries més exquisides per al punt, que juga amb totes les galgues, des de la més fina fins a la més gruixuda.

 

Pantalons baronívols amb volum, que es porten amb camises masculines i amb jerseis amollits de colors comestibles: rosa encès, groc gira-sol i blau turquesa. Càrdigans fins, suaus i delicats de seda i de caixmir, que ja són tot un clàssic de Lebor Gabala, combinats amb faldilles llapis i vestits sinuosos de crepè de seda estampat. Flors que s’enfilen pels vestits i per les faldilles de seda, conviuen amb peces de punt d’una àmplia paleta de colors, que van des del verd ampolla fins al malva, passant pels tons indecisos del pedra i el gris, sense oblidar el blau marí i el negre.

 

Les peces de punt mantenen els seus acabats artesanals, amb les millors matèries possibles. És el compromís que té la marca amb la qualitat. Els millors fils, per la seva suavitat i lleugeresa, però també els més bonics i els que acaricien millor el cos.

 

Samarretes d’agradable cotó Pima, brodades i de viscosa, són la base perfecta, juntament amb les dessuadores estampades, per donar un toc insolent a la col·lecció.

 

 

Marca: LEBOR GABALA         
Dissenyador/a: Maite Muñoz Roy
Direcció: c/ Diputación, 37 Local 5A
08015 BARCELONA       
Telèfon: +34 934 234 374
Web: www.leborgabala.com        
Responsable de la marca: MAITE MUÑOZ ROY
Responsable comercial: AÍDA GASCÓN
Correu electrònic: [email protected]