MANGO*

MANGO
Dia
dilluns, 27 gener, 2014 - 20:00
Hora
20:00
Lloc

El Born Centre Cultural

Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

MANGO, la marca de moda espanyola amb més projecció internacional, va obrir la primera botiga l’any 1984 al Passeig de Gràcia de Barcelona. Actualment, compta amb més de 2.000 botigues a 105 països.

 

És la segona empresa exportadora de moda d'Espanya i el seu concepte es basa en l'aliança entre un producte de qualitat, que segueix les últimes tendències, i un preu assequible. La seva imatge de marca es veu reforçada pels punts de venda, que constitueixen la seva carta de presentació i creen un ambient dinàmic adient per a la personalitat del client.

 

COL·LECCIÓ

Reduir a lo essencial. Aquesta és la màxima de la presentació per la col·lecció de MANGO Primavera/ Estiu 2014. Així doncs, aquesta temporada es sintetitzen els dissenys i s’aposta per les creacions minimalistes en busca dels detalls més especials.

 

Una declaració d’estil on la recerca de l’essència i la tendència sport demostren una clara inspiració en els anys 90. Looks que ressalten la individualitat de l’època i el gust per la simplicitat i la comoditat.

 


 

Marca: MANGO
Adreça: Mercaders 9-11 (Pol.Ind. Riera de Caldes)
08184 Palau-Solità i Plegamans, Barcelona
Telèfon: 34 93 860 22 22