Manuel Bolaño

Manuel Bolaño
Dia
dimarts, 28 gener, 2014 - 13:00
Hora
13:00
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Manuel Bolaño va néixer a Barcelona però es va criar a Galícia.

 

El 2002 es trasllada a Barcelona i el 2007 es gradua a l’Escola Superior de Disseny i Moda Felicidad Duce. Guanya el premi a la millor col·lecció de la seva promoció al Bread & Butter Barcelona.

 

Participa a la Pasarela Abierta de Múrcia i guanya premis als concursos de Joves Creadors de Madrid, al Festival Noovo de Santiago de Compostel·la i és seleccionat per participar en el Projecte Bressol de la Generalitat de Catalunya.
 
Des del 2008 presenta les seves col·leccions al 080 Barcelona Fashion i ha guanyat el premi a la millor col·lecció femenina en dues ocasions: Estiu 2011, amb “Algo de mí”, i Estiu 2012, amb “Como reparar un corazón roto”.
 

COL·LECCIÓ - Soixante-quatorze

Tenia el silenci per conversar i la soledat era la meva companya. Aleshores va passar allò inesperat i vaig somriure. Tu també miraves i et vaig veure. Ens vam fondre durant uns instants. Quina sort arribar a conèixer-te, quina gran jugada del destí! Ens vam fer un petó amb els ulls oberts, la mirada al cel i els peus a terra. Mentre sento els teus cabells a les meves mans, et deixes acariciar i somrius. No diguis res, només abraça’m. Una llum formosa inunda el meu cor. Ara tu seràs la meva companya.

 

A.B.M. Tardor 1974
 

 

Dissenyador/a i Marca: Manuel Bolaño       
Adreça: c/Aragón, 344 3è 1a
08009 Barcelona
Telèfon: +34 687 644 750
Correu electrònic: [email protected]
Web: www.manuelbolano.com
Facebook: manuel.bolano.77
Twitter: manuel.bolano
Responsable de la marca: Manuel Bolaño
Responsable comercial: Manuel Bolaño