Naulover

NAULOVER
Dia
dijous, 30 gener, 2014 - 11:30
Hora
11:30
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Naulover és una empresa tèxtil fundada el 1957, establerta a Catalunya i dedicada exclusivament a la moda i als complements per a la dona.

 

Naulover dissenya i fabrica les seves peces de roba, accessoris i complements a les seves pròpies fàbriques de Mediona, amb una superfície de 9.000m2, on dóna feina a 170 persones.

 

L’any passat va inaugurar una flagship al costat del passeig de Gràcia de Barcelona, i compta amb una xarxa de més de 600 clients multimarca. Així mateix, distribueix les seves col·leccions a través de córners d’El Corte Inglés i exporta els seus dissenys a països com Itàlia, el Regne Unit, Portugal, els Estats Units, Alemanya i Bèlgica, i, a més, disposa d’un canal de venda en línia (www.naulover.com/shop ).

 

COL·LECCIÓ - UN PUNK A LA CORT AUSTRIACA

El món elegant de Naulover es trastoca dins de l’estètica d’Elizabeth d’Àustria, i es barreja amb el punk més radical. Les crestes amb plomes es barregen amb el punt tradicional de la casa, les xarxes de tul oculten cares tacades amb llavis negres. Una bellesa inquietant, que sorgeix del color blau cian i de tota la gamma dels roses, de vestits de llargades impossibles, de teixits de punt amb acabaments delicats... Torbadora i sensual Naulover. Més clàssica que mai, per resultar increïblement moderna!

 

        

Marca: Naulover        
Contacte: Xavier Vich
Direcció: c/ Muntaner,  240 2n 2a
08021 Barcelona
Telèfon: +34 934 877 318
Fax: +34 938 985 011
Web: www.naulover.com
Facebook: naulover
Twitter: Naulover
Responsable de la marca: Carmen Noguera
Responsable comercial: Xavier Vich
Correu electrònic: [email protected]