Punto Blanco

Punto Blanco
Dia
divendres, 31 gener, 2014 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

PUNTO BLANCO, líder del mercat de mitjons, és una empresa fundada el 1948 a Igualada, a la mateixa ubicació on avui més de 300 persones continuen fabricant mitjons amb el mateix rigor i els mateixos estàndards de qualitat que li han proporcionat el reconeixement de diverses generacions de consumidors.

 

Avui PUNTO BLANCO presenta en col·laboració amb TEIXIDORS la seva col·lecció tardor - hivern 2014 d’UNDERWEAR amb dissenys novedosos i matèries exclusives acompanyada del producte imprescindible de la marca, els MITJONS.

 


 

TEIXIDORS és una cooperativa tèxtil catalana dedicada a la fabricació d’artesanies fetes a ma. Va ser fundada el 1983 a Terrassa (Barcelona) i dissenya, produeix i comercialitza     complements artesanals per a la llar i per a vestir únicament en materials naturals.

 

L’objectiu principal de TEIXIDORS deriva d’un concepte únic: la integració social i laboral de persones amb dificultats d’aprenentatge, treballant exclusivament amb telers manuals. Aquestes característiques han creat en un mercat altament competitiu un producte únic i una manera de combinar la seva activitat social, el credo en el que la companyia fou fundada.

 

TEIXIDORS explora la natura a la recerca d’inspiració. Només treballant amb materials naturals poden conservar-se i millorar-se les seves característiques innates. Això és el que defineix els dissenys dels productes de TEIXIDORS; creacions que tenen el desig de durar tant estèticament com material.

 

TEIXIDORS col·labora amb Punto Blanco i la seva col·lecció de roba interior a la fira 080 Barcelona Fashion, amb accessoris de moda i plaids de Teixidors, que combinin amb la qualitat i el disseny de la roba interior.

 

COL·LECCIÓ - EQUILIBRIUM

La temporada que ve es barregen estils en un ambient Nòrdic – Mix & March, combinació i unió simultànies que, encara que siguin diferents, resulten harmòniques.

 

S’inventen lliurement noves formes i combinacions: el sport – casual – minimalista – chic conviuen d’una manera inesperada, un look contemporani i actual.

 

Les textures juguen en oposicions: efectes sorprenents, aconsegueixen a través de materials innovadors tactes extraordinaris. Matèries naturals i tècniques, mats i brillants, buscant l’equilibri entre ells. Embolcalla’t còmodament i protegeix-te càlidament.

 

Subtils combinacions de color aconsegueixen una harmonia amb les seves diferents formes i proporcions.

 

El resultat, un agradable conjunt estètic per a estimular tots els sentits.

 

 

 

Marca: PUNTO BLANCO         
Contacte: Anna Zenón
Direcció: Av. Balmes, 16
08700 Igualada
Telèfon: +34 93 803 52 52
Fax: +34 93 804 43 62
Web: www.puntoblanco.com
Facebook: puntoblanco
Twitter: puntoblanco
Responsable de la marca: Josep Ignasi Reixach Fito
Responsable comercial: Anna Zenón
Correu electrònic: [email protected]