Selim de Somavilla

Selim de Somavilla
Dia
dimarts, 28 gener, 2014 - 10:30
Hora
10:30
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Nascut i establert a Barcelona, Selim de Somavilla es forma com a dissenyador de moda a aquesta ciutat i a Londres. L’any 2005 es gradua a la Ciutat Comtal i forma part de l’equip de Martin Lamothe durant dues col·leccions. La capital britànica li ofereix un nou aire, maduresa i perspectiva per als seus futurs treballs, dedicats a la moda masculina, a través d’estudis a l’LCF i de treballar a The Rodnik Band.

 

L’home a qui vesteix no entén de limitacions. És un home amb gustos refinats, a qui li agrada vestir bé, amb un cert aire melancòlic, sense perdre la virilitat tot i la important influència unisex. De Somavilla dóna una importància essencial a un ‘tot’ en les seves col·leccions, en les quals dissenya, també, bosses, sabates i joieria.

 

A principis del 2012 presenta la seva col·lecció sota el títol “MAELSTRØM”, a l’edició Tardor/Hivern 2012 de la València Fashion Week i a Move Sevilla. El setembre d’aquell mateix any, mostra “KNOCKOUT” a Barcelona, una proposta per a la Primavera/Estiu 2013, en el marc del Festival Bosson.

 

A principis del 2013 col·labora en la realització de bosses per a la firma Escorpion a la Passarel·la 080 Barcelona Fashion. El juliol del mateix any, desfila de nou al 080 Barcelona Fashion, però en aquesta ocasió amb una col·lecció pròpia, titulada “THREE THOUSAND  WORDS”. El jurat li atorga una menció especial com a Millor col·lecció de Primavera/Estiu 2014 d’aquella edició.

 

COL·LECCIÓ - DOWNTOWN

“DOWNTOWN” és la proposta unisex per a la propera Tardor/Hivern 2014-2015 de Selim de Somavilla. Una col·lecció plena de contrastos, als quals ja ens té acostumats normalment. S’utilitzen teixits càlids, com la llana, la seda o la pell, que es confronten amb teixits artificials, com el polièster, els teixits tecnològics o les imitacions de pèl d’animal. En aquest cas, el rombe i l’espiga són les figures que prenen importància. L’estampat i el color són dos punts forts de la proposta. La forma com es combinen crea una atmosfera que, un cop més, ens trasllada a un univers molt personal...

 

Llegat i modernitat. Ha arribat el moment de deixar els costums i les tradicions enrere. D’oblidar per un segon la rutina perenne. Les empremtes que sempre hi seran recordant un origen. Tot pot canviar, ja que tot és possible al DOWNTOWN.

 

 

Dissenyador i Marca: Selim de Somavilla       
Correu electrònic: [email protected]
Web: www.selimdesomavilla.com         
Responsable de la marca: Selim de Somavilla
Responsable comercial: Selim de Somavilla