Sita Murt

Sita Murt
Dia
dimarts, 28 gener, 2014 - 17:30
Hora
17:30
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Apassionada. Activa. Curiosa. Viatgera. Sempre creativa.
Així és Sita Murt.
 
Atenta a allò que passa al seu voltant, qualsevol detall pot ser l’origen d’una nova col·lecció. La seva personalitat inquieta sap interpretar les tendències i adaptar-les al seu estil.
 
Els seus dissenys són petits homenatges a aquella dona incansable que atén mil coses a la vegada i per la qual Sita Murt sent un enorme respecte.
 
Sita Murt ha apostat per posar la tècnica al servei de la imaginació. Els seus dissenys incorporen detalls que són el resultat de moltes hores d’investigació. Sita Murt creu que tot és possible, i aquesta tenacitat es reflecteix en cada peça, en cada teixit, en cada volum.

 

COL·LECCIÓ - PUR

Pur, aquesta és la idea de la col·lecció tardor-hivern 14-15. Expliquem la dedicació pel punt i pels detalls, en un minimalisme que és l’essència de la col·lecció. Busquem la puresa de colors, de formes, un acabat perfecte, una matèria impecable, que troba la seva essència en la dualitat entre simplicitat i sofisticació.
 
Matèries
 
En tricot, es combinen angores i finíssimes llanes–alpaca, buscant un grafisme monocromàtic.
Mohers quasi transparents i una poliamida on es dibuixen punts estructurats, que busquen volums simples que donen caràcter a les peces.
En teixit, sargues de llana–lycra, que ens permeten accentuar els detalls, i delicats microjacquards quasi invisibles en fines viscoses, que dibuixen peces hiperfemenines .
 
Colors
 
El retorn dels colors purs. Ells són els protagonistes en tota la col·lecció Sita Murt: la presència d’un perfecte blau prussian, del gris gel i del cru és constant, mentre que l’accent el posa el vital vermell ponsètia.

 

 

Dissenyador/a i Marca: Sita Murt
Direcció: c/Sor Rita Mercader, 22
08700 Igualada
Telèfon: +34  938 037 411
Fax: +34  938 031 339
Web: www.sitamurt.com
Facebook:SITA-MURT
Twitter:@sitamurt_cat (català)  @sita_murt (castellà)
Responsable comercial: Toni Esteve
Correu electrònic: [email protected]