SLAZENGER

SLAZENGER
Dia
divendres, 31 gener, 2014 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

El Born Centre Cultural

Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA                                       

Slazenger es va establir oficialment al 1881, tot i que les seves arrels es remunten a principis del segle XIX. La marca té una impressionant herència esportiva i és reconeguda per ser pionera en el desenvolupament de vàries disciplines. Tan sols quatre anys després de que All England Tennis and Croquet Club acollís el seu primer campionat, Slazenger va presentar el nou joc complet de tenis sobre gespa pel públic general amb un format similar a l’utilitzat també pel croquet. 
 
Al 1902, Slazenger es va convertir en el patrocinador oficial i el proveïdor de pilotes dels campionats de Wimbledon, essent actualment el patrocinador més llarg de la història de l'esport. Al 1966 Slazenger  va col·laborar amb Anglaterra durant el campionat de futbol, guanyat per l’equip local, actuant com a proveïdor oficial. De fet, Slazenger va crear una pilota taronja feta específicament pel torneig i ara aquesta es pot veure al FN National Football Museum de Preston.

A més a més del tennis, croquet i futbol, Slazenger ha creat una gran varietat d'equipaments per esports com el golf, criquet, bàdminton, pin pon, esquaix, paddle, hockey, tir a l'arc, tir al blanc, bitlles, vela i  motos de trial, així com també ha col·laborat durant la Segona Guerra Mundial en la roba militar per l’exèrcit. 
 
Hi ha moltes peculiaritats que s'amaguen darrera la història comercial i industrial d’Slazenger com el fet ja esmentat respecte a la seva col·laboració durant la Segona Guerra Mundial en la fabricació d’uniformes i altres accessoris de guerra per al govern britànic.
 
Per altra banda, esmentar els gran campions en espots com el tenis i el golf, entre ells Fred Perry o Severiano Ballesteros, respectivament, que han obtingut els seus èxits de la mà de la firma, el primer utilitzant les raquetes d’Slazenger i el segon vestint els seus jerseis i polos amb la clàssica pantera, logotip de la firma.

 

COL·LECCIÓ - Esperit anglès i herència esportiva

Per la nova edició de la 080 Barcelona Fashion, Slazenger, fidel a la seva herència esportiva, presenta una col·lecció d’esperit urbà, amb dissenys actualitzats que barregen les tonalitats de colors bàsics amb vermells i blaus, jerseis de llana amb punt anglès, i protagonisme de ratlles i quadres, també d’estampats a les camises.

 

 

Marca: Slazenger
Adreça: c/ Bisbe Serra, 13 apartat 290
17800 Olot
Telèfon: +34 972 262 262