Torras

Dia
divendres, 31 gener, 2014 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Torras, fundada el 1951, ha basat la seva excel·lència en la innovació, en la passió i en l’autenticitat per dissenyar i fabricar peces de vestir, en què es combinen la pell i el punt. Aquesta forma d’entendre la moda, passa per incorporar els materials de més alta qualitat de pell, de cotó, de seda, de lli, de caixmir i de llana, amb els quals s’obtenen productes elegants i exclusius. 

 
Torras dissenya per a l’home i per a la dona amants de la moda, dels viatges, del luxe serè, i que volen transmetre una imatge atractiva, dinàmica i amb personalitat.

 
L’empresa, ubicada a Caldes de Montbui, compta amb un equip de 40 persones, que fa possible que els processos de disseny, de creació, de prototipatge, de fabricació i de comercialització estiguin cuidats fins al mínim detall. La marca Torras és present en més de 50 països.
 
 
Juanmabyelcuco

 
Juanma Granero Fernández (Barcelona, 1978).

 

Cursa els seus estudis de disseny de moda i d’estilisme d’indumentària a l’escola d’arts i oficis artístics Llotja de Barcelona, juntament amb alumnes com Txell Miras o Juan Antonio López.

 

Es desenvolupa com a estilista, i crea les seves primeres col·leccions i il·lustracions al taller de Josep Font, per a la seva marca d’alta costura i prêt-à-porter. També realitza treballs de patronatge per a diferents dissenyadors, feina que alterna amb tasques d’estilisme per a revistes nacionals i internacionals. Entre els anys 2004 i 2013, presenta nombroses col·leccions a les diferents passarel·les de Madrid, Cadis, València i Barcelona, i col·labora en l’escenificació de la desfilada de la col·lecció “Torras Black”.

 

COL·LECCIÓ – CAPRICIOUS by TORRAS

Olor de llibre vell, copa de licor, fusta mullada, gotes de pluja a la finestra, butaca antiga de vellut, calidesa, llar de foc, estampats bucòlics. A fora, asfalt, ciutat, olor de terra mullada, melancolia, fredor, el silenci d’un temps per viure.

 

El que t’agrada, el que no t’agrada; allà on et sents lliure, allà on et sents captiu. el teu propi caprici.

 

Torras proposa, per a l’hivern 14-15, una col·leccio d’inspiracio barroca, neoclàssica, càlida, de tons marrons, bordeus i verds, però sempre formant part d’un entorn urbà, de negres, blaus i grisos, típics de les grans urbs. Contrastos entre calor i fred, dins i fora, dia i nit, classic i modern, ahir i avui, donen misticisme a aquest hivern.

 

Els dos ambients es van barrejant constantment, en un equilibri de passat i futur. Contradiccions harmòniques entre la rigurositat i l’sportswear, entre el classicisme i la modernitat, entre la tradicció i les noves avantguardes artístiques, inspirades en estampats i en barreges de colors. Aquestes, donen lloc a un ser i no ser, a un estar i no estar, a un sentir i no sentir. a la teva pròpia personalitat.

 

 

Marca: TORRAS         
Contacte: Josep Maria Torras
Direcció: c/ Del Garraf, 33
08140 Caldes de Montbui
Telèfon: +34 93 862 75 33
Fax: + 34 93 865 44 42
Web: www.torras.com
Facebook: TorrasWorld
Twitter: TorrasWorld
Responsable de la marca: Josep Maria Serra Clerch
Responsable comercial: Josep Maria Serra Clerch
Correu electrònic: [email protected]