TXELL MIRAS

Txell Miras
Dia
dimecres, 29 gener, 2014 - 13:30
Hora
13:30
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Marca pròpia des del 2004 i dissenyadora de la línia femenina de Neil Barrett des del 2003. El 2010 desfila com a convidada al On/Off de la London Fashion Week. El 2009 és finalista de la LICC (London International Creative Competition). El 2008 és inclosa al llibre 100 new fashion designers (Ed. Laurence King – Londres). El 2007 és finalista dels Mango Fashion Awards “El Botó”. És finalista del concurs Gen Art New York Fashion Awards. És inclosa al llibre European Young Fashion Designers (Ed. Daab – Alemanya). El 2006 guanya el premi Barcelona és moda al millor professional del sector. Representa Espanya a l’European Young Fashion Summit (Viena). El 2005 guanya el premi Lancôme com a millor dissenyador jove de l’any de la Passarel·la Gaudí. El 2004 s’obre al mercat internacional a través del showroom de Daniele Ghiselli a Milà. Comença a participar a la Barcelona Fashion Week. El 2003 és l’estudiant de moda més prometedora d’Itàlia, segons la Camera della Moda Italiana. El 2002 obté una beca per cursar el màster en disseny de moda a la Domus Academy (Milà). És finalista als Onward Tokyo Grand Prix Fashion Awards. És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i realitza la primera exposició d’obra gràfica a la galeria Belles Arts de Sabadell.

 

COL·LECCIÓ - RETRATS

És una col·lecció basada en el blanc i el negre, amb tocs de blau elèctric i de gris platejat.Presenta un contrast de teixits, des de llanes i cotons, que provenen d’un món natural, fins a polièsters i neoprens, que reflecteixen un món més tecnològic, futurista i artificial.

 

En les siluetes i els volums es combinen formes de segles passats i altres de contemporànies. Transmet un ambient oriental, amb certs tocs barrocs, però depurats mitjançant un filtre de sobrietat contemporània.

 

Hi ha accessoris fets a mà i de punt, a partir de les restes de teixits de circular de lycra (trapillo), on es torna a entreveure aquesta unió de termes oposats, entre una manufactura tradicional i els materials tècnics.

 

Finalment, la posada en escena d’aquests retrats reflectirà una solitud desangelada i freda, que és, en definitiva, el que pretén transmetre la col·lecció.

 

 

 

Dissenyador/a i Marca: Txell Miras
Adreça: Av. Mas Sot, 46
08230 Matadepera
Telèfon: 610 42 2016
Correu Electrònic: [email protected]
Web: http://www.txellmiras.eu
Facebook:Txell Miras
Responsable de la marca: Txell Miras
Responsable comercial: Ivan Caparròs