Yerse

Yerse
Dia
dijous, 30 gener, 2014 - 20:30
Hora
20:30
Lloc

El Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12

BIOGRAFIA

Yerse va ser fundada per Lluís Generó i Domènech, l’any 1964, a Sabadell, i ha liderat la moda de gèneres de punt durant molts anys.
 

Quaranta anys després, Yerse experimenta una gran transformació cap a la consecució d’uns objectius de negoci ambiciosos. Per això s’ha adaptat als nous temps i ha seguit una estratègia de diversificació de negoci, basada en el disseny i en la innovació.

 
Avui, les nostres col·leccions es venen a més de 1.200 punts de venda a Espanya i a la resta d’Europa. Es distribueixen a botigues multimarca, a dues botigues pròpies i a espais propis en grans magatzems, com El Corte Inglés.

 
Compta amb dues col·leccions de temporada, més dues edicions especials: “SuperSummer” i “SpecialEdition”.

 
COL·LECCIÓ - OWN HERITAGE

 
Ens inspirem en el nostre patrimoni cultural, recomposem la tradició i ajuntem diferents elements de la nostra herència tèxtil. Austeritat campestre, que s’integra en la sobrietat metropolitana. Un estil de vida que anhela barrejar-se i submergir-se en la naturalitat, i que busca una harmonia amb el seu passat més tradicional, sense renunciar a la tecnologia que ens envolta.

 
Teixits de draperia tradicional, entrellaçats amb quadres tartans i brodats amb inspiració centreeuropea. Jerseis amb volums tricotats a mà, que es barregen amb teixits d’interlock amb un look més tècnic, tipus neoprè. Coexistència de teixits llanosos amb materials més tècnics. Dessuadores maquillades amb brodats, es converteixen en grans companyes del jersei, fets de fil amb aspectes calents i llanosos.

 
Estampats florals i, en especial, amb motius de roses, que actuen com el nou camuflatge urbà. Efectes desgastats i irregulars que es barregen amb teixits de quadres i d’efectes sedosos. Textures i motius extrets de la natura, amb tonalitats sordes i mudes, discretes i callades. Els tons grisosos es deixen sorprendre per tons vermellosos i magentes. Tons terra que s’emboliquen, als telers, amb tons taronges i blaus apagats.
 

 

Marca: Yerse
Contacte: Noemi Arans
Direcció: Carretera Terrassa, 263
08205 Sabadell
Telèfon: +34 93 745 17 00
Fax: +34 937 451 701
Web: www.yerse.com
Facebook: Yerse
Twitter: Yerse_moda
Responsable de la marca: Pep Generó
Responsable comercial:  Pep Genero
Correu electrònic: [email protected]