10:30 - 21:30h / 080 BARCELONA FASHION SHOWROOM

Dia
dimarts, 31 gener, 2017 - 10:30
Lloc

TNC

Tercera edició d'aquesta trobada internacional de compradors i marques catalanes dins de la passarel·la 080 Barcelona Fashion.

Durant les dues últimes edicions de la passarel·la de 2016 es va incorporar, com a novetat, aquest Showroom efímer, en el qual es presenten col·leccions de marques que desfilen en el 080 Barcelona Fashion juntament amb altres col·leccions de marques catalanes de prestigi. En total, més 25 marques catalanes van participar en les dues edicions de 2016 en aquest esdeveniment de caràcter comercial.

Per organitzar aquest esdeveniment, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya va encarregar al Clúster Català de la Moda (Modacc) la recerca, selecció i invitació de compradors internacionals, així com també la captació de marques catalanes expositores i de l’organització d’agendes entre els compradors visitants i les marques participants.

El 080 Barcelona Fashion Showroom va acollir en aquest espai de promoció de moda catalana en l'última edició de Juliol de 2016, 23 marques catalanes i 21 professionals compradors internacionals de 12 nacionalitats diferents (Corea, Japó, Xina, USA, Xile, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Grècia, Qatar, Dinamarca i Mèxic)

Modacc

El Clúster Català de la Moda (Modacc) és una organització sense ànim de lucre, que integra a més de 130 empreses que desenvolupen la seva activitat al voltant del negoci de la moda a Catalunya. Des del Clúster impulsem la competitivitat de l’ecosistema moda mitjançant iniciatives individuals i col·lectives de valor afegit orientades a les empreses del sector. Els valors que defineixen a MODACC són: cerca del coneixement, cooperació i dinamisme.

MODACC té presència comercial a USA, Àsia, Escandinàvia i Sudamèrica.

Contacte i Informació per a participar al 080 Barcelona Fashion Showroom:

Susana Barasoain
[email protected]
www.modacc.cat
+34 934 151 228