16:30 – 21:00 / 080 Fashion Market

Dia
dijous, 2 febrer, 2017 - 16:30
Lloc

Open Area

Una edició més, la 080 Barcelona Fashion acull el Fashion Market. Més d’una vintena de botigues efímeres (pop-ups) de moda i complements s’instal·laran al TNC durant la setmana de la moda. El Fashion Market estarà obert per als assistents a la passarel·la i per al públic general, que podran veure i comprar articles de disseny.
 

Hi seran presents les següents firmes: Alèxia Grustan; Esmussein; Gemma López Barcelona; Grey Sunglasses; HABIT by Miquel Marbellà; INTO; LTS ARTE; Mikimono; OC&CO; PJ BARCELONA; Taranta; UIA Inspirational Jewerly; XTELLAR; Roser Martínez_Joieria Creativa; Soul Lady Barcelona; i VSB Barcelona Jewels. En aquesta edició també instal·laran la seva pop-up al Fashion Market diversos creadors que presenten col·lecció a la passarel·la, com són Pilar del Campo, Aubergin, Blame, Daniel Rosa, Anel Yaos, i Oscarleon.
 

Les escoles de moda també tindran el seu espai en aquesta edició del 080 Fashion Market. Nou escoles presenten una selecció de les tesines del passat any escolar a l’Open Area de l’esdeveniment.