Activitats paral·leles

Activitats paral·leles

Tercera edició d'aquesta trobada internacional de compradors i marques catalanes dins de la passarel·la 080 Barcelona Fashion.

Més de 1.600 professionals assistents, gairebé un centenar de ponents nacionals i internacionals i la participació activa de les empreses líders en el negoci de la moda a Espanya i en l’àmbit global, les consultores més influents i les entitats acadèmiques més prestigioses.

En aquesta edició, la 080 Barcelona Fashion comptarà amb un apadrinament de luxe de la mà del dissenyador Pierre Cardin, que presentarà la seva producció Dorian Gray. La bellesa no té pietat, a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Després de l’èxit de l’estrena a La Fenice de Venècia, el prestigiós dissenyador presentarà al TNC la seva obra, un espectacle musical que reflexiona sobre l’inexorable pas del temps a partir de l’obra d’Oscar Wilde.

“Plan B”

El “Plan B” és una línia de Bolaño que recull en un sol pla les peces mítiques de l’atelier.

La flagship d’H&M arriba a Barcelona el 3 de febrer. Abans de l’esperada obertura, durant la nit del dia 1 de febrer, la botiga albergarà una festa per a mitjans i celebritats.

Al NEO2 Photo Shoot Exhibition s’exposen els resultats del NEO2 Photo Shoot Contest de l’edició de juliol de 2016. En aquest concurs vuit equips formats per un estilista i un fotògraf, alumnes d’escoles d’estilisme i de fotografia de Barcelona, competien per realitzar el millor foto-reportatge.