ALDOMARTINS

Dia
divendres, 3 febrer, 2017 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA
Núria Bisbal neix a Igualada, ciutat amb una llarga tradició tèxtil. Des de ben petita demostra aptituds pel dibuix i creix influenciada pel disseny del gènere de punt gràcies al seu pare, fundador de la marca Aldomartins. Es forma a Barcelona, a l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda, i obté el títol universitari BA Honors Fashion Design per la Universitat de Southampton. L’any 1997 s’incorpora a l’empresa familiar i lidera, fins a l’actualitat, l’àmbit creatiu de la marca.

 

COL·LECCIÓ - BOHEMIAN RHAPSODY

Inspiració folklòrica de mons rurals diversos, tot portat en clau contemporània, amb tocs d’estil preppy. Una col·lecció romàntica i femenina per a una dona atrevida, amant dels viatges i de l’estil bohemi.

Col·lecció completament de punt, plena d’intàrsies i de jacquards sumptuosos, teixits amb licres per aconseguir relleus que imiten la cistelleria i els jerseis tricotats a mà. Patchwork de colors i textures de fort impacte visual. Una paleta en què predomina el rosa brut i els colors del bosc, molses i fruits silvestres matisats per la boira de l’hivern.
 

Dissenyador: NÚRIA BISBAL

Marca comercial: ALDOMARTINS
 

T. +34 938 054 042

Web www.aldomartins.com

Mail [email protected]