ANEL YAOS

Dia
dimecres, 1 febrer, 2017 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

MEMÒRIA

L’ésser humà és un animal complex. Ho és tant, que moltes vegades això es transfereix al plaer i al sexe, i ens podem trobar comportaments sexuals d’allò més estranys.

Això és el que denominem parafílies, i es caracteritzen perquè la font del plaer resideix en situacions, activitats o individus atípics. Pot tractar-se de situacions depravades, i fins i tot perverses.

 

La col·lecció tardor/hivern 2017/18 pren com a font principal d’inspiració la parafília de l’odaxelàgnia, que consisteix en què la pràctica de mossegar o ser mossegat durant la relació sexual provoca plaer. Aquesta parafília pot englobar-se dins del sadomasoquisme en els seus nivells més lleus.

 

En mossegar, es poden produir diferents danys a la pell, des de ferides sagnants fins a blaus més lleus, que deixen una gamma cromàtica molt variada, des de tons vermells, morats, liles i blavosos, fins a verds i grocs; tons que podem veure des de la formació de la ferida o blau fins a la posterior curació d’aquesta; i que veiem reflectits al llarg de tota la col·lecció.

 

D’altra banda, la varietat de parafílies ens suggereix un gran nombre de peces en la col·lecció, algunes de les quals són utilitzades de forma inusual, de manera que evoquen els jocs sexuals i el comportament estrany dels individus amb les seves parelles o amb un grup de persones més ampli amb qui mantinguin relacions.

 

Si traduïm aquests comportaments al disseny, s’observen moltes composicions de peces, looks asimètrics i peces com jerseis que serveixen de vestit o de faldilla; camises amb mànigues diferents, i més peces utilitzades de manera que trenquen amb l’estàndard del que podem considerar peces normals i corrents.

 

Predomina l’ús de peces de llana o texanes, o grans barreges de teixits i d’estampats, la qual cosa fa més complicada l’aparença de les peces i reflecteix aquella part psicològica que mostren les parafílies; i els esquinçats o esfilagarsats fan al·lusió a la part més salvatge d’algunes persones.

 

Com a signe d’identitat de la marca, observem peces diferents i composicions que no passen desapercebudes per a ningú, que criden l’atenció i que se surten del que és corrent; i com no podia ser d’altra manera, aquesta col·lecció, tot i ser d’aparença molt forta, té aquell cantó romàntic i fràgil, que en certa manera pot jugar amb l’espectador i portar-lo a la confusió.

 

Dissenyador: Juan Manuel Morilla Palacios

Marca comercial: Anel Yaos

Responsable Comercial: Juan Manuel Morilla Palacios

Adreça: C/Tilo Nº13 Bormujos

41930 Sevilla

T. +34 616 837 150
 

Web: www.anelyaos.com

Mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/Anel-Yaos-206638269377842/

Twitter: https://twitter.com/AnelYaos

Instagram: http://instagram.com/anelyaos/