ANTONIO MIRO

Dia
dimecres, 1 febrer, 2017 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

La firma Antonio Miro, insígnia de la moda amb seu a Barcelona i més de 35 anys de trajectòria, vesteix l’home i la dona contemporanis amb una visió pròpia del disseny.

La creativitat, l’autenticitat i l’elegància d’Antonio Miró es nodreixen del contacte directe amb el seu entorn. L’art, el cinema, la música o l’arquitectura impregnen les col·leccions de la marca. De la mà del director creatiu Albert Villagrasa, la firma mostra la seva visió holística del disseny a la passarel·la 080 Barcelona Fashion i proposa contínuament nous llançaments de línies de moda, de complements, d’interiorisme i de decoració, entre moltes altres.
 

COL·LECCIÓ - ORIGENS

“Orígens” neix de l’exercici d’analitzar l’estil de vida de la comunitat mennonita, més coneguda com a Amish, que es resisteix a adaptar-se a la realitat dels nostres dies. “Orígens” reflexiona sobre si aquesta realitat ens aporta més llibertat o ens empresona.

La comunitat mennonita dóna l’esquena a avenços actuals com l’electricitat o la tecnologia. Un estil de vida singular, basat en la humilitat i el treball, que determina una estètica molt marcada.

“Orígens” és una immersió en allò artesanal i tradicional, en el “fet a mà”. Teixits naturals com la llana i el cotó donen forma a peces de talls nets i simples. Una imatge elegant i còmoda, amb la visió de la firma.


 

Dissenyador: Alberto Villagrasa

Marca comercial: ANTONIO MIRO

Persona de contacte de la firma: ANDREA ARQUERO (CEO)

T. +34 670 609 743

 

Web: www.antoniomiro.es

Mail: [email protected]

Premsa: [email protected] T. +34 650 01 29 22