BLAME

Dia
dilluns, 30 gener, 2017 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

Blame neix el 2014 amb la idea d’aprofundir en la intel·ligència emocional. A través de l’estètica, la funcionalitat i la qualitat del producte, Blame pretén impulsar una forma d’expressar-se, un llenguatge universal mitjançant el qual s’estableixi una identitat única.

Els nostres productes són elaborats íntegrament a Catalunya. Es tracta de peces versàtils, amb un disseny net i fresc del qual emana un autèntic esperit streetwear.

Parlar de Blame és parlar de Pablo Puig Gomar, un jove dissenyador valencià. Va desenvolupar els seus estudis de disseny a Idep Barcelona i va treballar dues temporades per a la marca Boris Bidjan Saberi. Mogut per la idea de crear un vestuari únic amb la seva pròpia identitat, va fundar Blame l’any 2014.
 

COL·LECCIÓ- PANÒPTIC

L’omnipresència subscrita al pànic, al domini i al control. La capacitat d’induir l’ésser a un estat incert i paranoic sobre la vigilància que s’està exercint sobre ell. Això és panòptic. Des de la torre més alta de la presó, un ull matriu ubic custodia sense parpellejar, mentre que el suposat guardià pren el control més absolut i recargolat de la conducta dels reclutes. Imagina, per uns segons, sentir-te observat sense saber ni tan sols si és veritat...

O ja ho sents?

Blame Label reconstrueix el sistema panòptic al carrer, una interpretació contemporània del control de la nostra societat. Presoners en la nostra pròpia realitat, potser només ens queda mimetitzar-nos amb l’ambient i potser així podrem trobar una mica d’intimitat.

 

Dissenyador: Pablo Puig

Marca comercial: Blame Label

Responsable Comercial: Pablo Puig

Adreça: c/ Jovellanos nº3 principal 2

08001 Barcelona

T. +34 633 577 419

 

Web: www.blamelabel.com

Mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/blamelabel

Instagram: instagram.com/blamelabel