CND BY CONDOR

Dia
dilluns, 30 gener, 2017 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAFIA

Cóndor / CND by Cóndor és una marca de calceteria i moda infantil compromesa amb el benestar i la comoditat dels nens. Nascuda el 1898 prop de Barcelona, des don crea i fabrica les col·leccions de moda per a nadó i fins a l’edat de 12 anys, és avui una empresa internacional, amb distribució a més de 30 països, a través de botigues pròpies, franquícies, grans magatzems i botigues multimarca de nivell mitjà i mitjà-alt. Els principals mercats són: la Unió Europea, els Estats Units, la Xina, l’Amèrica Central i del Sud, el Japó i la Unió dels Emirats Àrabs.

Marca d’estil elegant i tradicional, reconeguda per la qualitat i saber fer. Cóndor és autèntica, responsable i de confiança.

Col·leccions còmodes, treballades essencialment amb matèries naturals i acabats cuidats, són símbol d’elegància, dolçor, sofisticació i frescor.

Dissenys elegants i exclusius, de línies senzilles i amb gran personalitat, presentats en un univers de colors.
 

COL·LECIÓ - ART GALLERY

F/W 2017

 

Inspirada en l’art... pop-art, art nouveau, naïf, grafit, abstracte, impressionisme.

En el pop-art, perquè va ser un moviment artístic important del segle XX, que es va caracteritzar per l’ús d’imatges de la cultura popular. Ens hem inspirat en Roy Lichtenstein, que ens apassiona.

En l’art nouveau de finals del segle XX i principis del segle XX és on veiem les tendències més renovadores de la literatura, el teatre, l’arquitectura i les belles arts, i admirem les formes i els colors de Gustav Klimt.

En el naïf, que va sorgir a principis del segle XX i que representava la realitat afectada per la ingenuïtat de la sensibilitat infantil i l’ús de colors molt vius. La nostra visió és la de Henry Rousseau.

En el grafit, que va començar als anys 60 a Nova York i, des d’allà, de la mà de Keith Haring, que ens apassiona.

En l’art abstracte, perquè exclou allò concret i s’allunya de l’aspecte exterior d’una realitat, i per això ens abstraiem per Mondrian i Kandinsky.

En l’impressionisme, perquè podem reproduir la natura de forma subjectiva i personal, somiem en els paisatges de Claude Monet!

“Art Gallery” és la nostra col·lecció, amb línies senzilles i teixits naturals i elegants, i estructures confortables i fàcils de portar.

Colors càlids de tardor i secs matisats hivernals conviden a la barreja amb els nostres colors clàssics en una harmonia que fa somiar.

Dissenys que són obres d’art i que els nostres pinzells han creat per als nens i per a les nenes, que són les nostres muses!
 

Marca comercial: CONDOR / CND Barcelona

T. +34 937 959 980

 

Web: www.condor.es

Mail: [email protected]