Col.laboracions

Texfor - Confederación de la industria textil

 

La Confederació de la Indústria Tèxtil - Texfor és una organització que representa a les empreses tèxtils d'àmbit català i espanyol fabricants i comercialitzadores de filats, teixits amples i estrets, accessoris, fornitures i acabats tèxtils pels mercats de la moda, la llar i els usos tècnics. Les gairebé 400 empreses catalanes de Texfor ocupen a més de 12.000 treballadors, tenen una xifra de negoci de 2.600 milions d'euros i exporten arreu del mon el 70 % de la seva producció.

La missió de Texfor és acompanyar amb proactivitat les empreses associades, donant-los amb eficàcia les solucions òptimes per facilitar-los-hi que siguin competitives en el mercat global. Els seus valors son el lideratge, l'atribució, la professionalitat, l'orientació a l'empresa associada, la confiança i la integritat.
 

La Confederació és referent sectorial a Europa a través del Consejo Intertextil Español, membre de Euratex, així com internacionalment mitjançant Ginetex. A banda de la funció de representació i lobby sectorial, presta serveis especialitzats adreçats al desenvolupament de les seves empreses en els àmbits de la internacionalització, la innovació, la sostenibilitat, la formació i els RR.HH., entre d'altres.
 

Texfor és el perfecte punt de trobada entre les empreses de la cadena de valor del sector, creant sinérgies que els hi permeti ser més competitives.

 
TEXFOR
C/ Sant Quirze, 30 - 08201 Sabadell – BCN
[email protected]   +34 93 745 19 17

www.texfor.es
Marta Castells

 

Modacc

 

El Clúster Català de la Moda (Modacc) és una organització sense ànim de lucre que integra més de 130 empreses que desenvolupen la seva activitat al voltant del negoci de la moda a Catalunya. Des del Clúster impulsem la competitivitat de l’ecosistema de la moda, mitjançant iniciatives individuals i col·lectives de valor afegit orientades a les empreses del sector. Els valors que defineixen Modacc són: recerca del coneixement, cooperació i dinamisme.

La finalitat principal de l’entitat és fomentar la cooperació entre empreses i professionals, la promoció de serveis i iniciatives d’internacionalització, networking, formació, investigació, desenvolupament i innovació, així com qualsevol altra iniciativa orientada a la millora competitiva. Modacc té presència comercial als Estats Units, a l’Àsia, a Escandinàvia i a l’Amèrica del Sud.
 
Les 130 empreses que actualment formen part del Clúster generen una facturació agregada de 1.500 milions d’euros, tenen presència comercial a més de 200 països i ocupen més de 5.000 professionals.
L’activitat del Clúster, en cooperació amb altres entitats públiques i privades, ha de facilitar el creixement de l’activitat econòmica, l’ocupació, la transferència entre creativitat i indústria, així com l’enfortiment de la marca Catalunya com un país líder en la indústria creativa del disseny i de la moda europea.

Susana Barasoain
[email protected]
@modaccat
www.modacc.cat
+34 934 151 228

 

Atrezzo

 

http://www.atrezzobarcelona.com/

 

 

Blanquerna, Universitat Ramon Llull

 

Blanquerna i el seu equip de periodistes aporten la creació i seguiment del 080 TV Channel.

BCN Brand

 

Proveïdor oficial vestuari staff 080BCNF